Жестоки пилешки дробчета по сръбска рецепта


Жестоки пилешки дробчета по сръбска рецепта
Снимка: iStock/Guliver

Пилешките дробчета са много вкусна, а и много полезна храна, особено за хора с нисък хемоглобим, а тази сръбска рецепта за приготвянето им ще ви стане любима.

Необходими продукти за пилешки дробчета:

500 г пилешки дробчета

брашно - за овалване

олио - за пържене

сол - на вкус

черен пипер - на вкус

лимонов сок - за поливане

Вижте още: Перфектният сос за бургери

Начин на приготвяне:

Почистваме пилешките дробчета. Измиваме ги в няколко води и изкисваме. Всяко дробче овалваме в брашно, смесено със сол.

Оставяме да постоят така. В тиган загряваме олио. Повторно овалваме и изтупваме в брашно, пържим в маслена баня.

Сервираме ги поръсени с млян черен пипер и лимонов сок.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама