Хрупкави "крилца" от карфиол, на които няма да устоите


Хрупкави "крилца" от карфиол, на които няма да устоите
Снимка: supichka.com

Много вкусни и здравословни.

За панировката ви трябват:

3-4 супени лъжици царевично нишесте

Червен пипер

Чесън на прах

Черен пипер

Хималайска сол

Самардалка

Две яйца

Вижте още: Най-вкусните пълнени чушки, които сте опитвали

Начин на приготвяне:

Всяка розичка карфиол овалвате първо в яйцата, после в сухата смес. Нареждате в тавичка, поръсвате със зехтин и печете на 220 градуса за около20-30 минутки.

Да ви е сладко!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама