Фаршировани яйца с праз и пресен чесън


Фаршировани яйца с праз и пресен чесън

Фаршировани или пълнени яйца, са вид предястие, което предполага изключително много възможности за интерпретация и като продуктова комбинация, и като презентация.

Необходими продукти:

5 варени яйца

50 гр сирене по избор

1/2 авокадо

2-3 глави праз лук

2 слави пресен чесън

подправки и декорация по желание

Начин на приготвяне:

Разрежете едно от варените яйца наполовина и издълбайте половинките, така че да се образуват кухини.

Поставете жълтъка от издълбаното яйце заедно с останалите яйца, сиренето, авокадото, праза и подправките в чопър и пасирайте до получаване на хомогенна смес.

Шприцовайте пастета в яйчените кухини и аранжирайте по желание.

Източник: foodieboulevard.com

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама