Домашно песто по оригинална италианска рецепта


Домашно песто по оригинална италианска рецепта
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Необходими продукти:

2 ч.ч. пресен босилек

2 с.л. кедрови ядки

2 скилидки чесън

125 мл зехтин

4 с.л. настърган пармезан

2 с.л. топла вода

сол - на вкус

черен пипер - на вкус

Вижте още: Вишновка като от едно време

Начин на приготвяне:

Босилекът, кедровите ядки, чесънът, солта и пиперът се разбиват в блендер, като постепенно се долива и зехтинът.

Сместа се прехвърля в купа, където се смесва с пармезана и водата.

Разбърква се добре.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

За жената красотата е по-важна от ума, защото на мъжа му е по-лесно да гледа, отколкото да мисли.

Марлене Дитрих

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама