Брауни с червено вино


Брауни с червено вино

  • Има някои неща, които са създадени едно за друго. Това важи с пълна сила за червеното вино и шоколада, затова днес ще ви представим един чудесен десерт с тях.

    Необходими продукти:

    200 грама натурален шоколад, натрошен на едро

    170 грама масло

    250 мл вино Каберне Совиньон

    250 грама захар

    75 грама кафява пудра захар

    130 грама бяло брашно

    3 яйца

    1 чаена лъжичка ванилия

    2 супени лъжици нес кафе, разтворено с 1 чаена лъжичка вряла вода

    1 чаена лъжица какао

    Начин на приготвяне:

    Загрейте печката на 170 градуса.

    Разтворете на водна баня шоколада и маслото.

    Свалете от котлона и смесете с виното, след което захарта, брашното, яйцата, ванилията и кафето. Разбъркайте много добре, след което пресипете в тавичка, покрита с хартия за печене.

    Печете 30-40 минути, докато се получи светло кафява коричка. Пробвайте с клечка за зъби дали е готово.

    Извадете и оставете да се охлади, след което поръсете отгоре какаото.

     

     

     

     

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Рецепти


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама