Ако добавите това към заливката на мусаката, тя ще стане божествена!


Ако добавите това към заливката на мусаката, тя ще стане божествена!
Снимка: iStock

Любимо ястие на малки и големи (а най-вече на мъжете) - мусаката е една перфектна вечеря, с която да зарадвате цялото семейство. Но каква е тайната за приготвянето на най-вкусната мусака?

Разбира се, много е важно какви продукти използвате. Ако каймата, месото и млечните продукти са домашни, вкусът ще е гарантиран.

Все пак има една тайна за приготвяне на божествена мусака и тя се крие в заливката.

Най-често тя се приготвя от яйца, брашно и кисело мляко, но има две съставки, които ще я направят още по-вкусна. Това са настърган кашкавал (най-добре домашен) и пресен магданоз.

Следващият път, когато правите заливката, добавете и тези два продукта и вижте разликата.

Мусаката става уникално вкусна!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Рецепти


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама