Този цвят ще виждаме навсякъде в интериора тази есен (СНИМКИ)


Този цвят ще виждаме навсякъде в интериора тази есен (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Тъй като до есента остават само няколко седмици, очакването е голямо. За да изпреварим сезона, Pinterest току-що пусна своя доклад за тенденциите за есен 2024 г., за да ни даде най-добрите прогнози в модата, красотата, готвенето и дизайна. Като цяло, желанието за уют е на преден план – с шарени тъкани, проекти "Направи си сам", зелени жилища и апетит за спокойни места за уединение, Pinterest прогнозира, че есента ще бъде сезонът на комфорта и творчеството.

Както екипът на Pinterest казва, "очертава се да бъде динамичен и жизнен сезон".

Вижте още: Google: 4-те най-популярни интериорни дизайна в момента

Зеленият домашен интериор ще бъде в светлината на прожекторите тази есен. Това включва всичко от тъмнозелени бани до горски зелени домове. Търсенето на зелен декор за дома се е увеличило в Pinterest с цели 2670% от миналата година, което означава, че желанието за създаване на успокояващо пространство – което обикновено се представя от зеления цвят – е високо. Точно така: ще бъде уютна есен.

Хората са склонни да смесват своите зелени декори с неутрални и тъмносини, създавайки оазис със земни тонове, в който нямате търпение да се приберете.

Ето доза вдъхновение за предстоящата есен:

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Дом


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама