Това са 4-те зодии, които най-бързо се влюбват


Това са 4-те зодии, които най-бързо се влюбват
Снимка: iStock

Тези зодии се влюбват наистина бързо. Дори не осъзнават кога се е случило, а вече кроят планове за сватба и деца.

1. Лъв

Просто мигвате и сте влюбени. Докато той се навежда, за да ви даде първата си целувка, вие го спирате, за да кажете: "Обичам те". И когато си паднете по някого, вие се държите свирепо, което понякога води до обвинения в притежание и ревност. Но ако мъжът, в когото се влюбвате, не осъзнава, че е най-щастливият мъж на света, той няма да ви задържи дълго.

Вижте още: Хороскоп за днес, 2 август 2024

2. Риби

Ще се влюбите още преди да срещнете някого. Вие сте влюбени в самата концепция за самата любов. Предани, страстни и отдадени, любовта е това, което ви движи. Когато си паднете по някого - което е бързо - ще откриете, че се давите в море от любов. Любовта идва при вас по-бързо от скоростта на светлината, по-дълбоко от Вселената.

3. Везни

Вие сте управлявани от Венера, планетата на любовта. Любители сте на красивото лице и щом един добре изглеждащ мъж ви се усмихне, вие вече купувате брачни халки. Освен това сте особено уязвими към сладкодумни момчета. Някои биха казали, че сте малко повърхностни, че е много по-вероятно да си паднете по красавец с квадратна челюст, която току-що е излязъл от затвора, отколкото по някой умен джентълмен с милиони в банковата сметка. Но какво знаят те за истинската любов?

Вижте още: Това са зодиите с ледени сърца, пазете се от тях

4. Близнаци

Бързо се влюбвате, но любов? Безопасно е да се каже, че мразите по-бързо, отколкото обичате. За да се влюбите истински, трябва да бъдете ухажвани. Вино и вечеря. Глезени и осигурени. Може никога да не се влюбите напълно. Но ако някога се влюбите истински, едва ли ще останете влюбен.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В действителност там, където не достигат разумните доводи, ги заменят с викове.

Леонардо да Винчи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама