Таро карта за всяка зодия за 8 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 8 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този понеделник, 8 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Три чаши

Красиво нещо е да имате подкрепата на общността. Това е страхотен момент да инвестирате в приятелствата си и да не се страхувате да сте първите, които ще протегнат ръка, да бъдете уязвими или като цяло да бъдете приятел. Можете да използвате интернет като ресурс, за да се запознаете с нови хора или да се включите в общности със сходни мисли.

Телец

Карта Таро: Жрицата - обърната

Истината ще си каже думата. Например, хората, които се напрягат прекалено много или унижават хората, може да изглеждат уверени, но несигурността може да говори. За разлика от това, увереният човек няма нужда да сравнява. Действията говорят повече от думите.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 8 - 14 юли 2024

 

Близнаци

Карта Таро: Десет пентакли

Благоденствието може да дойде при вас, Близнаци! Това е чудесен момент да направите инвестиции или да диверсифицирате потоците си от приходи. Като цяло, установете стабилни основи и създайте здрави взаимоотношения с парите.

Рак

Карта Таро: Сила

Трябва да работите, за да растете и духовно. Точно както тренирате физическото си тяло, често ще видите резултати, равняващи се на това, което сте вложили. Ставате много силни, ако тренирате няколко дни в седмицата. По същия начин има духовни практики, които ви заземяват или укрепват вярата ви, и последователността в тях ще подкрепи цялостната ви връзка и вяра.

Лъв

Карта Таро: Четворка пентакли

Тази карта ви мотивира да направите каквото можете, за да подобрите финансите си. Това е прекрасно време да определите бюджет, да се опитате да не харчите излишно и да направите избор, който е в съответствие с вашите цели.

Дева

Карта Таро: Четворка мечове

Груповото сътрудничество може да бъде мощно, защото можете да отскачате един от друг, процъфтявайки от идеите на другия. Това е страхотно време да си партнирате с другите и да делегирате задачи на онези, които имат силните страни за това.

Везни

Карта Таро: Асо купи

Имате капацитет за толкова много величие, Везни. Трябва само да фиксирате тази енергия и да определите своето „защо“, за да бъдете движеща сила. Това ще ви поддържа и ще бъде по-голямо от всичко, което ви се противопоставя, като изкушения.

Вижте още: Хороскоп за тази седмица, 8 - 14 юли 2024

Скорпиони

Карта Таро: Кралица пентакли

Вие естествено осигурявате подхранваща енергия на другите, Скорпиони. Като дърво, което стои високо, осигурявайки сянка и опора за всички. Независимо дали го осъзнавате или не, вие оказвате влияние върху другите и вашата доброта се забелязва. Имате способността да бъдете много силен модел за подражание.

 

Стрелец

Карта Таро: Девет чаши

Това е прекрасно време да се срещнете и да инвестирате в приятелства, които култивират тази топлина и са в съответствие с това, което искате да бъдете. В допълнение към това, направете каквото можете, за да култивирате тази атмосфера сами. Подкрепете приятелите си и развийте мил вътрешен глас.

Козирог

Карта Таро: Осмица от мечове

Имате по-меко място, което хората не знаят, че криете, когато не се чувствате достатъчно сигурни, за да бъдете уязвими. И все пак днес е моментът, в който разкривате своята чувствителност и искате да бъдете уважавани, че ги притежавате. Искате да знаете, че можете да покажете тази страна от себе си, без да бъдете съдени. Може да видите, че можете, което отваря цял нов свят за вашия любовен живот.

Водолей 

Карта Таро: Шест пентакли

Не се страхувайте да изразявате себе си свободно и да говорите добро там, където го видите. Когато харесате нечия усмивка или топ, уведомете го! По същия начин споделете колко важни са хората до вас. Хората не знаят какво не им казвате, така че им кажете колко много ги цените.

Риби

Карта Таро: Седем жезли

Ако обмисляте да направите смел избор, някои шансове може да изглеждат против вас, но насочете очите си към всичко, което ви тласка. Може да сте подготвени и готови за такова време като това и въпреки че може да е трудно пътуване, ще бъде възнаграждаващо. Една победа може да ви насочи към положителен цикъл.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама