Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази събота, 6 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Умереност

Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се посвещавате на това, което отговаря на вашите цели и се дистанцирайте от останалите

Телец

Карта Таро: Девет чаши

Тайната на процъфтяването и растежа може да е създаването на среда, в която можете да го направите. Което означава, да изпреварите себе си, там където нещата, които ви влияят, са за по-добро. Това може да изглежда като разбиране как работят навиците, като поставяне на елементи, които са знаци за добри навици, там, където ще ги виждате, вместо да ги оставяте извън погледа или съзнанието. Например да оставите книга до леглото си или постелка за йога в хола. Това служи като напомняне или подкана, което улеснява ангажирането с вече поставени цели.

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Осмица пентакли

Навлизате в период на производителност и изграждане на умения. През това време може да вървите към майсторство и да подобрявате работата си. Това е страхотно нещо, защото скоро може да сте в състояние да преминете от ученик към някой, който може да бъде учител по вашия занаят, като се издигнете нагоре в позиция. Съсредоточете се върху последователността и надграждането на вашите знания.

Рак

Карта Таро: Четворка чаши

Хората ще изкажат мнението си и понякога ще отрекат думите, но вие имате силата да не поемете думите им или да се отърсите от тях. Толкова е важно за вас да имате здрава основа на това, в което вярвате, така че когато израствате и се дават повече мнения, можете да дешифрирате какво е критика и кои са груби, неверни думи, с които не сте съгласни.

Лъв

Карта Таро: Асо мечове - обърната

Добре е да отделите малко време, за да добиете яснота в настоящата си позиция, преди да действате за бъдещето, Лео. Това може да изглежда като отделяне на известно време, за да разберете какво искате да преследвате. Или, вместо да действате от място на объркване, копайте по-дълбоко, за да изострите зрението си.

 

Дева

Карта Таро: Пет жезли

Това, което решите да не правите, може да бъде също толкова важно, колкото и това, което решите да направите, Деви. Това е добър момент да оцените добрите навици, които искате да изградите, както и лошите, от които искате да се откажете. Докато изграждате визия за живота, който искате да живеете, можете също да идентифицирате от какво искате да се дистанцирате.

Везни

Карта Таро: Рицар на жезлите

Противно на това, което светът казва, различен не означава по-малко от. Вашите уникални качества, перспективи или странности могат да бъдат предимство за вас, а не да ви влошат. Това е добър момент да опознаете себе си по-добре и да разберете кои сте. Вие сте дар за света и не можете да бъдете такъв, като намалявате светлината си или се опитвате да бъдете някой друг.

Скорпиони

Карта Таро: Глупакът

Новото начало е точно зад ъгъла, Скорпиони. Вашата способност да си прощавате, да се учите от минали грешки и да си позволите да вървите на чисто е всичко. Това е добър момент да ходите с отворен ум и да освободите нереалистичните очаквания. Вместо това вървете по най-добрия начин, който знаете как, недефиниран от мненията на хората, и оставете грешките си да бъдат уроци. Не забравяйте, че провалът е част от процеса; просто се научи да се проваляш напред.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Обесеният

Може да е време за размисъл, Стрелци. Добре изживян живот е този, воден от живот на интроспекция. В този момент може да се наложи да обмислите какво не работи, за да постигнете по-добре това, което искате.

Козирог

Карта Таро: Отшелникът

Това е страхотно време да извлечете уроци от по-големи модели в живота или да потърсите знания от книги или подкасти. Докато се оттегляте за душевно търсене, може да успеете да си тръгнете по-добре оборудвани и подмладени.

Водолей 

Карта Таро: Звездата

Вълна на обновление и надежда идва към вас. Това е време за освобождаване и доверие. Животът знае какво прави и вие сте там, където трябва да бъдете. Това е добър момент да направите стъпки към живота, който искате да живеете.

Риби

Карта Таро: Асо жезли - обърната

Предсказуемостта, особено по въпросите на връзките или страстта, може да предизвика скука. Това е вашият знак да подправите нещата и дори да харесвате рутината си, понякога да се отклонявате от нея, за да разпалите страст и нов пламък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама