Таро карта за всяка зодия за 4 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 4 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този четвъртък, 4 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Три меча, обърната

Успяхте да преодолеете трудния момент във връзката ви. Въпреки че все още може да има чувство на тъга за времето, което сте пропиляли, бъдещето е светло, защото сте преминали през труден период и все още сте заедно. 

Телец

Карта Таро: Слънцето

Всички добри неща се случват с причина, точно както лошите неща се случват с причина. Може да сте в по-добра позиция тази седмица да оцените всички прекрасни неща, които се случват в ежедневието ви. 

Вижте още: 3 зодии със съдбовна среща през юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Кулата

Настъпват неприятности. Ще преминете в режим на коригиране, когато усетите, че нещо не е наред на работа или в дома ви. Може да не сте били подготвени за неудобството от ремонт на уред, но имате способността да разберете нещата, дори ако трябва да го направите от разстояние.

Рак

Карта Таро: Умереност

Може да откриете, че не е лесно да бъдете търпеливи. Може да се опитате много да запазите равновесие днес, но бутоните ще бъдат натиснати и може да откриете, че падате отново в обятията на любимия си, дори ако сте се карали по-рано днес.

Лъв

Карта Таро: Девет жезли

Хората могат да създават проблеми без причина. Те може да искат да ви видят нещастен, защото самите те са недоволни от живота си. Не можете да измерите своя успех или удовлетворение от живота с това, което правите. Вашият партньор или ви обича, или не, и това е безусловно, или не е. Не можете да промените тези факти; това, което искате да обмислите, е да ги приемете.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Дева

Карта Таро: Отшелникът

Време е за малко вътрешно изцеление и вътрешна работа, Деви. С тази карта Таро от вас се иска да се оттеглите от света и да свършите упоритата работа по излекуването на сърцето и душата си чрез музика. Пуснете любимите си песни и танцувайте из стаята. Не се притеснявайте кой гледа или не. Насладете се на момента и живейте в него.

Везни

Карта Таро: Девет жезли

Това е страхотно време да планирате бъдещето и да уредите всички приготовления, Везни. Можете да обмислите всички предстоящи рождени дни или празници и да вземете под внимание какво може да искате да организирате. Вместо да оставяте нещата да ви се прокрадват, изпреварете ги и по този начин облекчете стреса. 

Скорпиони

Карта Таро: Страница с мечове

Любопитството може да бъде движещата сила на страстта и новите знания. Може да се интересувате от нови теми или да обмисляте някои въпроси. Това е чудесен момент да вземете нова информация, която може да ви подкрепи в това пътуване. Не се страхувайте да задавате въпроси или да копаете, за да намерите някои отговори. Също така е прекрасно време да изразите своята креативност.

Вижте още: Тези зодии ще имат най-много късмет през ЮЛИ 2024

Стрелец

Карта Таро: Рицар на мечовете

Имате огромно количество черти и чувства и когато ги съберете всички, можете да извлечете ползите от всяко едно. Това е страхотно време да работите със себе си и вашите качества, а не срещу тях.

Козирог

Карта Таро: Страница с пентакли

Може да се страхувате да кажете на някого, че сте готови да поемете по-голяма отговорност на работа, но го поканете да тества вашите умения. Не се срамувайте да разберете какви са вашите таланти. 

Водолей 

Карта Таро: Тройка чаши, обърната

Някои дни просто се нуждаете от пространство. Вашите приятели може да са разочаровани, че предпочитате да не излизате и да се забавлявате. Бъдете нежни с очакванията и не се напрягайте, ако не се чувствате готови да общувате или да правите неща, които другите искат да правят, но вие не желаете същото.

Риби

Карта Таро: Звездата

Нека вътрешната ви светлина да свети. Имате привлекателност в себе си, която улеснява другите да ви обичат и да се грижат за вас. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама