Таро карта за всяка зодия за 26 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 26 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този петък, 26 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Три меча, обърната

Връзките могат да лекуват, Овни. Ако наскоро сте преминали през труден период във връзка, тази карта Таро показва, че интимността може да бъде намерена отново. Работата през трудни времена никога не е лесна, но резултатът може да си струва, ако и двамата партньори са готови да положат усилия. Ако смятате, че едно приятелство или романтичен партньор си заслужава усилието, вижте какво ще се случи. 

Телец

Карта Таро: Крал мечове

Имате тиха сила в себе си и няма причина да ставате прекалено настоятелни относно това, което предлагате на масата. Може да чувствате, че трябва да поддържате силно присъствие или да се държите твърдо с другите, но вашите действия говорят по-силно от думите. Нека това, което правите, демонстрира кой сте и защо хората трябва да ви уважават заради вас самите.

Близнаци

Карта Таро: Асо мечове

В някои дни животът просто изглежда объркващ. Може да нямате всички отговори, които искате за проблем или ситуация, и въпреки че е неудобно, ще трябва да се съобразите с това.

Да се ​​научите да се отпускате и да позволявате на нещата просто да текат не е лесно, особено ако сте тип А личност. Засега обаче се опитайте да сте спокойни с това как стоят нещата. В крайна сметка ще откриете, че процесът е много по-лесен за изпълнение.

Вижте още: Сезонът на Лъва благославя тези 3 зодии

Рак

Карта Таро: Шест жезли

Пригответе се да постигнете целта си и да си поставите нова. Сюрреалистично е, когато най-накрая пристигнете на място, за което сте мечтали в миналото.

Постигането на голяма цел означава да коригирате начина, по който гледате на себе си. В края на пътуването вие сте друг човек. Пораснали сте и вече не сте тези, които сте били. Сега, префокусирайте се. Грабнете бъдеща възможност и вижте накъде може да ви отведе животът след това.

Лъв

Карта Таро: Шестица мечове

Когато усетите, че една връзка или кариера е приключила, е време да се прегрупирате и да направите план за излизане. Не действайте прибързано. Вместо това мислете напред. Какви стъпки трябва да предприемете, за да направите плавен преход? Какво ви е необходимо? Планирайте стратегията си и след това започнете да изпълнявате стъпките си за действие. Бъдете умни.

Дева

Карта Таро: Крал на чашите

Вашето подсъзнание непрекъснато мисли, планира, говори и разиграва нещата, които иска да направи. Може да бъдете изненадани от таланта си в определена област. Някои от вашите умения остават неизползвани.

Днес отделете време за експерименти. Направете нещо различно и вижте как то разкрива различна страна на вашата личност и интереси. 

Везни

Карта Таро: Четворка пентакли

Търсите ли нов начин да печелите пари? Може би можете да започнете нов поток от приходи с малко време и лични инвестиции. Вижте какви са вашите възможности. Напишете списък и разгледайте цената на всеки. Не се отказвайте, защото чувствате, че сте финансово ограничени. Вместо това потърсете начини да го накарате да работи.

Вижте още: Как да внесете повече радост в живота си според зодията

Скорпиони

Карта Таро: Шест чаши

По най-добрия начин, докато вървите по алеята на спомените, носталгията може да ви победи. Позволете това да ви покаже докъде сте стигнали, като същевременно празнувате корените си. Това е добър момент да извадите всички запазени картички, които имате, стари снимки или всякакви сантиментални неща. Не е нужно също да е нещо осезаемо; можете да легнете и да играете през спомените в главата си!

Стрелец

Карта Таро: Светът

Може да е разочароващо, когато хората не действат така, както си представяте, че трябва. Може да се почувствате наранени, когато дете, партньор или приятел ви разочарова. Трудно е да простите, когато емоциите са още сурови.

Можете ли да се дистанцирате от ситуацията? С малко време и пространство можете да възвърнете перспективата и да намерите начин да се откажете.

Козирог

Карта Таро: Кралица жезли

Вярно е, че можете да направите всичко сами, но липсата на нужда от други може да се превърне в признак на слабост, а не на сила. Чрез процеса на работа с другите вие ​​се развивате в по-сложен човек. Може да предпочетете да бъдете автономни, но се отворете към идеята, че повече е по-добре, особено когато става въпрос за това да имате приятели и колеги като част от вашия екип.

Водолей 

Карта Таро: Шестица пентакли, обърната

Без значение колко далеч се чувствате от вашите съседи или хора от вашата общност, всички са свързани по някакъв начин. Вашите избори влияят на другите и обратното. Ето защо, когато видите някой да действа по начин, който наранява по-доброто, е по-добре да кажете нещо, отколкото да мълчите. 

Риби

Карта Таро: Десет пентакли

Богатствата идват в много форми. Те невинаги са финансови. Може да сте богати на любов или приятелство. Може да имате време, което другите нямат. Може да се насладите на хоби или да сте щастлив собственик на домашен любимец. Каквото и да имате, е благословия, пребройте го и вижте красотата в това, което имате

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама