Таро карта за всяка зодия за 24 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 24 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази сряда, 24 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Императорът

Автентичният живот звучи толкова лесно, но понякога е по-трудно, отколкото изглежда. Вие имате силна страна, Овни, и когато си позволите да прегърнете яростната си страна, тя блести ярко с красиви цветове.

Можете да бъдете мили, без да сте изтривалка за другите. Въпреки че може да не ви е приятно да се сблъскате с проблем, ще се почувствате много по-добре, след като преодолеете трудната част.

Телец

Карта Таро: Кулата

Промените се случват бързо, което може да ви остави неподготвени, ако не сте наясно. Може да не сте готови за това, което ще ви донесе този ден, но не го обвинявайте.

Направете следващото най-добро нещо. Управлявайте времето възможно най-добре. Сложете шапката си за мислене и реагирайте в движение. Без значение какво се случва днес, вие ще накарате нещата да работят.

Близнаци

Карта Таро: Колелото на съдбата

Винаги можете да разберете кога сте стигнали до разклонение на пътя и трябва да направите избор. Не можете да отречете, че започвате ново начало, тип повратна точка в живота.

Обърнете внимание на знаците на Вселената, но също така се вслушвайте в инстинкта си. Вашата интуиция и чувства са всичко, от което се нуждаете, за да вземете правилното решение.

Вижте още: Сезонът на Лъва благославя тези 3 зодии

Рак

Карта Таро: Колесницата

Когато животът стане труден, желанието някой да направи всичко по-лесно за вас е обичайно. Може да не вярвате в себе си в момента. Може да почувствате, че не можете да направите всичко - вие сте само един човек.

Истината е, че вие ​​наистина сте способни да постигнете всичко, от което се нуждаете. Всички ресурси, от които се нуждаете, са във вас самите. Ще видите. Продължавайте. 

Лъв

Карта Таро: Обесеният

Забавеното удовлетворение означава да оставите забавните моменти, докато вършите работата, необходима за постигане на дългосрочна цел или мечта.

Трябва да се съсредоточите върху едно нещо, което искате повече от всичко друго на света. Ако това е връзка, партньорство, повишение или някакъв материален елемент, оставете това нещо да стане вашето голямо защо и не го пускайте, докато не го достигнете.

Дева

Карта Таро: Отшелникът

Можете да се молите и да питате Вселената за това, от което се нуждаете, милиарди пъти, но ако това не е част от вашата съдба или това, което ви е писано да преживеете в този живот, може да има препятствия по пътя и много отбивки. Вместо това поискайте насоки, за да откриете целта на живота си. Вижте накъде води пътят и какви врати се отварят за вас, докато отваряте ума си към безкрайни възможности.

Везни

Карта Таро: Звездата

Разочарованията могат да изтръгнат цялата надежда от сърцето ви, но тогава една малка част от вас се съживява. Наспивате се добре. Започвате да виждате тази трудна точка в житейския си път като стъпало. Започвате да откривате неща за себе си, които ви помагат да станете по-силни и по-устойчиви, така че да не се откажете лесно.

Вижте още: 3 зодии, които се интересуват твърде много от това, което другите мислят за тях

Скорпиони

Карта Таро: Слънцето

Трудно е да се усмихнете, когато не ви се иска, но ако се съсредоточите върху хубавите неща в живота си, ще ви бъде много по-лесно.

Започнете деня, като преброите благословиите си. Започнете с малките неща в деня си, които ви помагат да направите това, което трябва да направите. Забелязването на малките неща в живота може да доведе до голямо чувство на благодарност.

Стрелец

Карта Таро: Сила

Можете да процъфтявате при всякакви обстоятелства, пред които сте изправени. Лошият ден е точно като добър ден. Предлага се с пълни 24 часа. Ако можете да издържите труден ден, без да броите моментите, ще откриете, че утрешният ден пристига бързо. Можете да започнете всичко отначало!

Козирог

Карта Таро: Справедливост

Да бъдете честни изисква смелост. Трябва да казвате истината, дори когато е трудно. Може да се наложи да позволите на другите да видят вашата уязвимост. Може да не ви харесва да позволявате на хората да ви виждат, когато сте наранени или тъжни, но да живеете с почтеност все пак е красиво и смело нещо. Никой не може да ви отрече уважението, когато сте честни, верни и истински.

Водолей 

Карта Таро: Колелото на съдбата

Чудесно е, когато изглежда, че нещата се променят във ваша полза. Изглежда, че Вселената отваря врати и ви предпазва от трудни моменти. Може да ви се стори сюрреалистично, че животът ви е толкова облагодетелстван и благословен. Това е чудесен момент да предприемете ново пътуване или да рискувате да преследвате мечтите си.

Риби

Карта Таро: Глупакът

Време е да започнете всичко отначало и да избършете всичко. Може да не знаете откъде да започнете, но точно тогава въображението се включва, за да ви донесе свежи идеи. Отпуснете се и експериментирайте. Опитайте нови неща. Вижте накъде отиват мислите ви. Нека вашето вътрешно дете води пътя.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама