Таро карта за всяка зодия за 23 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 23 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за този вторник, 23 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Отшелникът

Направете крачка назад и помислете. Умът винаги препуска напред и говори; това е безсмислено бърборене, но ако спрете за малко и се включите, ще се изненадате колко мъдри можете да бъдете! Слушайте мислите си.

Някои мисли може да са напълно извън този свят и да не заслужават вашето внимание, но може да изникнат няколко идеи, които трябва да разгледате по-нататък. Мислите ли за бъдещето? Имате ли неща, които трябва да свършите? Притеснявате ли се за област от живота си, която не се подобрява? Отделете време да запишете какво се появява и обмислете целенасочена и продуктивна промяна.

Телец

Карта Таро: Колелото на съдбата

Може да не мислите за чистотата като лидерска черта, но хората искат да знаят къде са с вас и какво да очакват, когато вие сте начело. Дори когато мислите, че не е нужно (или не трябва)да  казвате защо правите нещо, малко обяснение помага много за изграждането на доверие с другите.

Вижте още:  Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024

Близнаци

Карта Таро: Йерофантът

Някои правила никога не са предназначени да бъдат нарушавани — уважението, лоялността, честността и верността са предназначени да останат в сила за всички, включително за аутсайдерите в обществото. Може да видите някой да изкривява разказ, за ​​да отговаря на дневния му ред. Трудно е да се наблюдава и да не се говори. Може да сметнете за необходимо да се включите, особено в политиката или в усилията на общността за промяна. Пренесете го на думи и изложете мислите си на хартия. Говорете, особено за хора, които не могат да го направят сами.

Рак

Карта Таро: Дяволът

Толкова много неща ви призовават да купувате и купувате още. Толкова е лесно да натиснете бутон, когато сте в социалните си мрежи. Можете да заредите пазарска количка, да натиснете "купуване" и да получите нов продукт, който ви обещава страхотно изживяване. Едно нещо обаче, за което тази карта Таро ви предупреждава, е да не станете прекалено материалистични. Не искате да мислите, че вашата стойност зависи от това какво имате, а не от това кой сте. Въпреки че това може да има смисъл сега, толкова е лесно да попаднете по пътя на желанието за повече. Поддържайте нещата в перспектива, включително бюджета си.

Лъв

Карта Таро: Смърт

Да се ​​откажете от каквото и да било, включително от нещата, които не са добри за вас, е трудно. Не е лесно да се адаптирате към промяната, дори когато това е корекция, която вие инициирате. Умът ви ще се нуждае от време, за да навакса новия ви избор на начин на живот.

Може известно време да не правите нещата перфектно. Може да ви е трудно да останете последователни, но това не означава, че трябва да спрете или че ще се провалите. Успехът идва постепенно. Един ден, ден по ден... Ще стигнете там, където искате; бъдете търпеливи със себе си.

Дева

Карта Таро: Слънцето

Ярко, блестящо и прекрасно е това, което може да донесе този ден. Трябва да настроите мисленето си върху позитивност, дори ако се справите с този ден сами. Бъдете най-добрият си приятел. Правете правилното нещо, когато никой не ви гледа. Никога не се отказвайте от себе си. Където и да сте, денят ще бъде страхотен

Телец

Везни

Карта Таро: Умереност

Не всички представиза баланс ще изглеждат еднакво. Ще трябва да намерите това, което работи най-добре за вас, дори когато изборът ви изглежда противоречи на традицията.

Понякога екстремността може да бъде форма на баланс. Фокусирайте се върху един проект или човек наведнъж. Може да се наложи да посветите цял ден, седмица, месец или година на дадено начинание, докато не бъде завършено. Ако трябва да настроите живота си, за да постигнете важна цел, това е забавяне на удовлетворението. Направете това, което е най-добро за вас сега, и не се тревожете какво мислят другите хора. Следвайте сърцето си и оставете собствения си ритъм да води живота ви.

Вижте още: Пълен обрат в живота на тези зодии това лято

Скорпиони

Карта Таро: Влюбените

Сърцето може да бъде непостоянно, а умът често си играе със слабостите му. Ще трябва да се отървете от чувствата си. Всяка връзка има своите моменти; някои не са най-добрите, но това не означава, че искате да влезете отново в света на необвързаните. Нещастието или неудовлетворението във връзката ви днес може да бъде чудесен шанс да я подобрите - или да ви помогне да се примирите с промените, които трябва да направите. Правете мъдри избори, докато изяснявате нещата.

Стрелец

Карта Таро: Кулата

Когато възникне проблем, винаги ли реагирате на него веднага? Понякога е по-добре да не правите нищо. Тази карта Таро е знак, че дадена ситуация е временна. Може да сте неподготвени и да си мислите, че трябва да спрете всичко, за да потушите пожар в живота си, но може би не.

Нещо може да е просто мимолетна драма и да не се нуждае от допълнителна енергия. Дайте момент на нещата, за да ги видите; може да бъдете приятно изненадани колко прост или несъществен става този проблем

Козирог

Карта Таро: Магьосникът

Имате мечта и бъдеще, което искате да изживеете, и въпреки че може да мислите, че имате нужда от някой, който да ви помогне, може да не е така. Можете да започнете там, където сте сега, особено ако ресурсите са недостъпни. Започнете с малко.

Научете това, което не знаете, така че когато изградите екип, да разберете всички части на вашия проект, дори ако никога не станете „експертът“ във всяка област, която трябва да бъде направена.

Водолей 

Карта Таро: Справедливост

Опитайте се да не забравяте откъде сте тръгнали. Толкова е лесно да забравите битките, с които сте се сблъсквали, и да мислите, че другите трябва да могат да направят същото.

Един приятел може да не е толкова силен или способен, колкото сте вие, дори и да иска да бъде. Имате нужда от време, за да наваксате. Състраданието е противоотровата срещу осъждането и имате съчувствието да подкрепяте другите.

Риби

Карта Таро: Императорът

Вие сте боец, Риби. Под тази мека външност вие сте супер силни. Когато трябва да отстоявате позицията си, колкото и трудно да е, можете да го направите.

Може да изненадате всички, когато не позволите на някой да ви стъпи на пръстите. Истината е, че вашата доброта винаги блести, но това никога не е вашата слабост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама