Таро карта за всяка зодия за 19 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 19 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази този петък, 19 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Четворка пентакли

Отнема време, за да изградите живота на мечтите си. Както се казва в „Мисли и забогатявай“, имате нужда само от една добра идея. Може да започнете с проста идея и да не знаете къде ще ви отведе. Но ако работите интелигентно във времето и с последователност, небето е границата. Не може да се каже къде може да отведе пътят, но той ще ви отведе от мястото, където сте сега, до мястото, където искате да бъдете.

Телец

Карта Таро: Четворка мечове, обърната

Връзките са лесни в началото, но тогава започва истинската работа. За да имате нещо ценно, трябва да преминете през трудни моменти заедно като екип. Може да не ви е приятно да преминавате през трудни моменти, но радостта е в резултатите. Виждате човек, с когото можете да градите. Научавате, че сте повече от проблемите си.

Вижте още: 3 зoдии, които ще бъдат повлияни от пълнолунието на 21 юли 2024

 

Близнаци

Карта Таро: Светът

Когато правите нещо да се случи, имате много работа. Например, ако купувате нов дом, отнема време, за да организирате нещата. По същия начин, започването на нова кариера ще изисква от вас да преминете през кривата на учене. Бъдещият успех често изисква да направите повече в началото, за да можете да се отпуснете и да се насладите на радостта от победата в края. Не се отказвайте, защото денят ви се струва дълъг или труден. Животът понякога е изграден по този начин, така че наистина оценявате това, което имате, защото сте го спечелили.

Рак

Карта Таро: Кралица жезли, обърната

Невероятно е как една лоша връзка може да намали чувството ви за уважение и самоуважение. Ще искате да правите неща, които ви карат да се чувствате добре и да ви показват най-добрите страни на това, което сте. Ще искате да прекарате време с приятели. Вижте как хората ви обичат и ценят. Заемете мнението им за вас, ако имате нужда. С времето и грижите ще видите колко сте специални и че гледната точка на един човек не е толкова важна, колкото се е чувствала.

Лъв

Карта Таро: Шестица пентакли, обърната

Това е ден, в който да се погрижите за личните си нужди. Животът става толкова натоварен и може да се чудите дали можете да намерите време за маникюр, педикюр или дрямка. Изискванията на ежедневния ви график могат да отнемат време. Може ли да има начин да се направи място? Позволете на ума си да разиграе различни сценарии, за да можете да намерите място да се погрижите за себе си, от което се нуждаете.

Дева

Карта Таро: Десет пентакли

Животът е бил забързан и когато нещата излязат извън контрол за дълъг период от време, може да бъде стряскащо да се почувствате спокойни. Може да се запитате дали килимът ще бъде издърпан изпод краката ви, защото това е, което сте свикнали да изпитвате. Ами ако това е вашата награда за това, че сте издържали на всички изпитания, през които сте преминали? Вместо да пропуснете да изпитате пълната радост от този момент, поемете дълбоко въздух и си позволете да се отпуснете.

Везни

Карта Таро: Крал на жезлите

Дори когато чувствате, че нямате творческа идея, една единствена идея може да отключи въображението ви по много начини. Може да не сте художник, писател или музикант, но можете да намерите ресурси, за да изследвате начинаещия си талант. Дори започването на разговор може да ви помогне да видите дали идеята ви е жизнеспособна и дали си струва да бъде преследвана.

Вижте още: Как да внесете повече магия в живота си според зодията

 

Скорпиони

Карта Таро: Звездата, обърната

Всеки преживява период на прекъсване на връзката по отношение на своето духовно пътуване. Когато светът е объркан и животът няма смисъл, се чудите как висша сила е позволила тези неща да се случват. Добре е да поставяте под въпрос живота и да питате защо. Просто не позволявайте на тъмнината да стъпи в сърцето ви. Опитайте се да видите доброто в другите, дори и да е трудно да го направите в момента.

Стрелец

Карта Таро: Осмица от мечове

Притеснявате ли се за приятел, който преминава през нещо, което се чувства като извън контрол? Може да почувствате, че вашият принос е малък. Може би нямате много съвети. Да бъдете човек, който слуша и е там, може да е достатъчно. Понякога хората измислят своите решения, просто като имат слушател и някой, който не се опитва да поправи нещата вместо тях. Вие може да сте този човек.

Козирог

Карта Таро: Пет жезли, обърната

Всеки проблем има решение. Понякога решението изисква да мислите различно от това, което сте имали преди. Книги, подкасти, лидери на мисли и хора, споделящи своя опит в социалните медии, могат да ви помогнат да предизвикате мисленето си. Можете да израснете в по-силен, по-находчив човек, ако опитате. Няма заместител на времето - и търпението.

Водолей 

Карта Таро: Десет жезли

Опаковайте обяд! Вземете си чаша горещо какао или любимото си кафе. Този ден има много неща в дневния ред и за да свършите всичко, ще искате да рационализирате процесите си и да сте концентрирани. Опитайте се да премахнете разсейването директно. Избягвайте лесно да бъдете подмамени от неща, които отнемат от крайната ви игра днес.

Риби

Карта Таро: Кралица чаши

Има тънка граница между това да си дарител и свръхдарител. Можете да дадете толкова много от себе си, че да изчерпите самото нещо, което ви прави ценен и полезен през целия ден. Няма да искате да забравяте, че именно почивката прави възможно да правите нещата, които правите. Вместо да се страхувате от загуба на сцепление, защото сте спрели, за да си поемете дъх, осъзнайте, че ще можете да стигнете много по-напред, когато имате повече енергия за това.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама