Таро карта за всяка зодия за 17 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 17 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази тази сряда, 17 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Отшелникът

Можете да се доверите и да разчитате на себе си толкова много, че когато се сблъскате със стената, забравяте, че имате голям приятел там някъде, който може (и иска) да ви помогне. Помолете Вселената за това, от което се нуждаете. Дори не е нужно да сте официални за това. Вселената чува шепота в сърцето ви и знае всяка мисъл или дума, която казвате. Така че поканете разговора и задвижете нещата.

Телец

Карта Таро: Умереност

Можете да бъдете търпеливи, но има онази страна от вас, която реве като лъв, когато ви притиснат твърде силно. Днес нетърпеливият звяр във вас се събужда. Трябва да се отдръпнете, когато вътрешният тиранин ви подтиква да вземете важно решение, без да мислите. Поставете спирачките.

Вижте още: 3-те най-надеждни зодии за партньорство

Близнаци

Карта Таро: Присъда

Вие сте мъдри; когато знаете, че трябва да правите нещата както трябва, направете го по този начин. Не делегирайте мозъка си на някой друг. Един приятел може да звучи завладяващо и убедително, докато ви казва какво "трябва да направите". Основният човек, който знае какво е най-добро за вас, сте вие. Слушайте вътрешния си глас. Ще ви насочи в правилната посока.

Рак

Карта Таро: Магьосникът

Можете да разберете проблем. Това е част от човешкия опит. Бягането няма да подобри нещата. Но да решите, че ще работите върху ситуацията си, докато не бъде напълно коригирана, е правилният начин. Вие сте по-силни от проблемите си.

Лъв

Карта Таро: Светът

Някои хора трябва да работят върху късмета си, за да го създадат. Може да не сте родени с подкова за късмет; обаче имате много желание и страст за това, от което се нуждаете. Така че прилагането на тази енергия в правилната посока може да доведе до прекрасни резултати. Може да се изненадате, че вашите резултати са дори по-добри от това, което се случва на хора, чиито таланти изглеждат естествени, но те не трябва да работят толкова усърдно, колкото вас.

Дева

Карта Таро: Висшата жрица

Днес ще сте майчинският глас на разума за приятел. Имате онзи хубав, мил, грижовен характер, който помага на хората да се чувстват обичани. Може да не сте този, който носи мляко и бисквитки вкъщи, но не е нужно. Прегръдката може да бъде чудесен начин да съобщите, че обичате другите и сте там, когато имат нужда от вас.

Везни

Карта Таро: Глупакът

Когато вратата на възможността се отвори, вие сте готови да се втурнете право през нея. Може да нарушите хармонията в живота си, когато внезапно преместите вниманието си. Хората може да не харесат идеята за тази нова версия на вас. Те обаче не трябва, живейте живота си, както на вас ви харесва.

Вижте още: Как да внесете повече магия в живота си според зодията

Скорпиони

Карта Таро: Слънцето

Всеки ден е подарък, който трябва да отворите. Имате шанс да се насладите на момента и наистина да го уловите в ума си. Можете да намерите удоволствие и красота в малките неща всеки ден - от красива дъга до смеха на приятели. Пребройте благословиите си и направете този момент специален.

Стрелец

Карта Таро: Йерофантът

Старите, ограничаващи неща не са това, което държите на сърцето си. Религията може да попадне в тази категория, както и правителството или правилата, които нямат смисъл. Днес можете да бъдете съюзник на каквато и да е кауза, с която съгласувате идеологиите си. Можете да пишете писма, да провеждате телефонни обаждания и да се появявате, за да помогнете гласът на аутсайдера да бъде чут.

Козирог

Карта Таро: Звездата

Когато помагате на другите, нещо се случва във вас. Чувствате се необходими и виждани от света около вас. Виждате, че вашите проблеми са по-малки в сравнение с другите. Осъзнавате колко свързани са всички в живота и това, че сте полезни, може да ви даде причина да се чувствате позитивни и оптимистични. Покажете се днес и бъдете войн, който дава и показва доброта.

Водолей 

Карта Таро: Кулата

Можете да разберете кога нещо не е наред. Така че сте склонни да опитате и да разрешите проблема. Може да предпочетете да подхождате към въпросите с отворен ум и сърце. Това, което може да ви изненада, е колко малка и лесна за разрешаване може да бъде една ситуация, особено когато подхождате към нея от по-малко настоятелна гледна точка.

Риби

Карта Таро: Сила

Вашата смелост и положителна енергия може да ви изненадат. Тази карта Таро ви позволява да знаете, че притежавате всичко необходимо в момента, за да подобрите живота си. Може да се чувствате слаби или да не се контролирате; въпреки това, дори в моменти, в които ситуациите изглеждат по-големи от вашите ресурси, вие сте победители.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама