Таро карта за всяка зодия за 17 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 17 май 2024
Снимка: iStock

Ето каква Таро карта се пада за всяка зодия за петък, 17 май 2024.

Овен – Звездата

Не е нужно да чакате някой да ви спаси. Не винаги можете да контролирате раните, които другите хора ви нанасят, но можете да играете водеща роля във вашето лечебно пътуване.

Телец – Жрицата

Тревата не винаги е по-зелена от другата страна - по-зелено е там, където поливате. Това не означава, че трябва да пропускате настоящия момент, търсейки друг.

Близнаци - Пет чаши

Върховете и спадовете са част от живота. Ще имате моменти, в които просто преливате от енергия и вдъхновение и други, в които чашата ви се чувства напълно празна. Погрижете се за вашите нужди в този момент.

Вижте още: Тези 3 зодии напълно се променят, когато са влюбят

Рак – Обесеният

За всичко има време. Знанието кога да говорите и да се отдръпнете е от решаващо значение. Днес можете да практикувате своята проницателност, но преди да действате, направете малка оценка.

Лъв - Шестица мечове

Можете да оставите утрешните грижи да бъдат утрешни грижи. Безпокойството без действие не променя резултатите, то ви ограбва от спокойствието тук и сега.

Дева - Шест пентакли

Споделената радост е удвоена радост! Не пазете добрите неща за себе си. Правилните хора ще се радват с вас, а няма да бъдат изпълнени с ревност. Можете също така да допринесете с вашите ресурси, за да помогнете на другите.

Везни – Сила

Тази карта отразява способността ви да издържате на разочарования и да се възстановявате. Независимо дали го виждате, или не, силата и устойчивостта са във вас. Когато дойдат трудни времена, не пренебрегвайте чувствата си, а преминете през тях, знаейки, че идват по-светли времена.

Скорпион - Кралица на мечовете

Увереността не е просто система от вярвания. Тя може да бъде изградена чрез вашите действия. Неща като спазване на обещанията към себе си и излизане извън зоната на комфорт са от решаващо значение.

Вижте още: Край на каръка за тези 3 зодии, май 2024 им носи пари и изобилие

Стрелец - Крал на жезлите

Началото не трябва да отразява края. Вие сте способни на толкова много и днешният ден ви напомня за това.

Козирог - Десет чаши

Имате силата да носите радост и светлина на хората около вас. Един от начините да направите това е да култивирате щастието в себе си, да го споделяте или да проявявате истинска грижа към другите.

Водолей - Пет чаши

Не е нужно да отговаряте на всяка дума или съобщение, което някой ви изпраща. Може би е по-добре в този момент да се съсредоточите върху себе си, да останете в момента и да поставите силни граници.

Риби - Рогатият

Не се опитвайте да пдражавате на измислени авторитети. Непозволявайте на лъжата, че красотата е на едно място, да ви отклони от красотата във вас самите. Черно-белите снимки са прекрасни, но също и цветните.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама