Таро карта за всяка зодия за 16 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 16 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази този вторник, 16 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Рицар на жезлите

Вие сте смели, Овни. Вашите уникални перспективи или черти са вдъхновяващи за другите. Великите неща се отприщват, когато осъзнаете силата на тези неща и преследвате страстите си. Днес можете да планирате дългосрочно за бъдещето въз основа на работата, която обичате.

Телец

Карта Таро: Справедливост

Тази карта означава да направите правилния избор и да стоите в истината, дори ако го направите сами. Това е чрез това да сте твърди на земята си и да сте уверени, че можете да устоите на „бурите“, когато идват. Какво по-добро време от настоящето да усъвършенствате своите вярвания, за да не бъдете разклатени, когато се появят съмнения?

Близнаци

Карта Таро: Асо купи

Емоциите имат своето място, Близнаци, но те може да не са най-подходящите да вземат искрени решения. Интуицията, да, но разчитането единствено на чувства може да ви отведе по пътища, които в крайна сметка може да не са от полза. Мозъкът ви обработва преживяванията чрез емоционалните центрове на мозъка ви, преди да стигне до мястото за логика или рационална мисъл, така че чувствайте, преди да действате прибързано.

Рак

Карта Таро: Четворка пентакли

Отнема време, умения и желание да управлявате финансите си по начин, който работи във ваша полза. Трябва да разберете къде са вашите приходи и разходи. След като съберете всичките си факти, можете да планирате и да правите корекции, където е необходимо. Ще отнеме време, но вие можете да се справите Близнаци.

Лъв

Карта Таро: Рицар на мечовете

Не сте човек, който пести думи, така че когато кажете, че ще направите нещо, това е като проверка. Подписано. Запечатано и доставено. Така че не е чудно, че ви притеснява, когато човек мисли, че ще се разсеете или няма да продължите. Те може да не ви познават добре в момента. Но с времето гледайте; те ще го направят и това ще бъде урок и за двама ви. За вас, за да не позволите нечии въпроси да ви влязат под кожата. И за тях очевидното. За да не се съмняват отново във вас.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 15 - 21 юли 2024

Дева

Карта Таро: Осмица пентакли

Учете, докато вървите. Ако нямате време или пари да се запишете на курс по тема, която искате, помислете как да се научите как да го направите. В интернет има много ресурси, които да ви помогнат да разберете как да правите почти всичко, което искате. Бъдете изобретателни и намерете това, от което се нуждаете. Започнете с малко и проправете своя път нагоре.

Овен

Везни

Карта Таро: Пет жезли

Невероятно е как негативните чувства могат да потиснат желанието ви да се свържете с по-висша сила. Справянето с проблемите, които сте искали да избегнете, може да навреди, но изцелението си заслужава. Това е инвестиция в себе си, която води до радост. Днес може да е първият ден на огромна промяна, която възвръща вярата ви в бъдещето.

Скорпиони

Карта Таро: Страница с пентакли

Имате брилянтни идеи, Скорпиони, и сега е време да ги приложите в действие. Когато започнете да работите за мечтите си, можете да се почувствате развълнувани и да получите силно очакване. Не позволявайте на тръпката да ви заблуди да мислите, че мечтите ви могат да се сбъднат без много упорит труд, смелост и решителност. Все още трябва да свършите работата. Помислете колко добре ще се почувствате, когато всичко приключи. Нека тази визия поддържа мотивацията ви.

Стрелец

Карта Таро: Кралица на чашите

Чувствата ви помагат да разберете себе си по-добре. Вашите емоции са там, за да ви насочат колко точно да се доверите на човек, когото току-що сте срещнали. Интуицията ви може да ви подсказва да бъдете много предпазливи, не позволявайте на другите да ви казват как трябва да постъпвате.

Вижте още: 4 зодии, които имат ангелски души

Козирог

Таро карта: Кулата

Бъдете търпеливи. Днес може да възникне проблем, когато най-малко очаквате. Може и да не сте в състояние да го предвидите или планирате. Вместо да се разстройвате или дразните от това, което се случва, опитайте се да подходите към ситуацията с чувство за хумор.

Водолей 

Таро карта: Четворка чаши

Чудесно е да се чувствате удобно, но ако ви стане твърде уютно, това може да доведе до самодоволство и да спрете да оценявате това, което имате. Освободете се от този цикъл и започнете с благодарност.

Риби

Таро карта: Пет жезъла

Малко спестявания могат да бъдат огромна опора, когато се случи нещо неочаквано. Тази карта Таро е предупреждение, че може да изпаднете в неочаквана ситуация, която да удари джоба ви. Най-умното нещо е да бъдете пестеливи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама