Таро карта за всяка зодия за 12 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 12 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази този петък, 12 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Десет чаши

Проблемите са неудобни, това е сигурно, но не сте ли изумени от това как приятелите ви изглежда излизат по начини, за които не сте и мечтали, защото сте попаднали в трудни моменти? Без тези моменти на трудности никога няма да разберете колко много сте обичани. Истинските приятели са до вас, когато ви е трудно. 

Телец

Карта Таро: Две чаши

Любовта е толкова странна и объркваща. В един момент можете да се почувствате далеч от вашия човек, а след това сте толкова близо на следващия ден. Вашата романтика е точно на мястото; всичко е наред със света. Всеки път, когато преодолявате несъгласие или се научите да празнувате различията си, вие се сближавате... и се влюбвате по-дълбоко. Това прави вашия съюз такъв, който ще продължи.

Вижте още: 3 зодии, защитени от силната си интуиция

Близнаци

Карта Таро: Осмица жезли

Боли, когато мислите, че нещата вървят толкова добре, но след това човек спира да говори; те изобщо не изпращат съобщения. Въпреки това, не го приемайте лично, Близнаци. Може да им се случва нещо. Може да се справите със стреса по различен начин. Вместо да затръшнете вратата и да прекратите всяка бъдеща комуникация, бъдете търпеливи и вижте какво ще научите по-късно.

 

Рак

Карта Таро: Звездата

Духовността е лична. Вие определяте връзката си с вашата висша сила по начина, по който ви е необходимо. Може да искате да прекарате времето си сред природата или да отидете на религиозна церемония с приятел. Важното е колко свързани се чувствате и че можете да усетите подкрепата на вашата духовна сила там за вас, когато имате нужда от нея.

Лъв

Карта Таро: Рицар на пентакли

Някои хора си поставят цел в ума си и сякаш вече е направена. Вие ще искате да приемете същата упорита решимост да бъдете успешни. Напишете стъпките, които възнамерявате да предприемете, и следвайте плана. Не позволявайте на разсейването да ви дерайлира. Дори и да чувствате, че денят ви отблъсква от курса, завъртете се. Не е нужно да позволявате на една неравност по пътя да ви отблъсне завинаги. Върнете се към това, което правехте, и останете в курса.

Дева

Карта Таро: Страница с жезли

Хубаво е чувството, когато можете да започнете нова глава в живота си. Чистият лист може да бъде едновременно тъжен и щастлив момент. Сбогувате се с грешките, които сте направили в миналото, но също така и да приложите уроците, които сте научили, в по-големи и по-добри времена. Това е само началото и имате какво да очаквате. Някои хора нямат шанса да започнат отначало, но вие го правите

Везни

Карта Таро: Десет пентакли

Направете крачка назад и вижте всичко, което сте постигнали този месец. Не си позволявайте да забавяте или да станете мързеливи. Напрегнете се още малко. Може да счупите нов рекорд в тренировката си или да започнете да постигате нов финансов етап. Понякога трябва да отворите вратата към нова възможност, особено ако животът е решил да затвори прозорец.

Вижте още: 4 зодии, които винаги си казват мнението (дори и да боли)

 

Скорпиони

Карта Таро: Йерофантът

Може да сте склонни да се придържате към начина, по който винаги се правят нещата. Начините от старата школа са прекрасен източник на комфорт, но могат и да ви спрат. Трябва да сте отворени към новите технологии или да използвате приложения, които трябва да научите как да използвате. Кривата на обучение винаги е стръмна, но с времето и практиката ще откриете, че всеки ден ставате малко по-добри и по-разбираеми.

Стрелец

Карта Таро: Смърт

Прошката никога не е лесна. Може да не искате да говорите с човек, който ви е наранил в миналото. Не е нужно да ставате приятелски настроени. Въпреки това можете да оставите обидата да си отиде и да облекчите товара върху сърцето си. Не е нужно да носите отрицателна енергия в сърцето си. Това ви наранява и не прави нищо за тях. Поставете себе си на първо място.

Козирог

Карта Таро: Императорът

Защо да се караме? Режимът на оцеляване може да се превърне във вашата реакция, когато сте се чувствали атакувани или стресирани твърде дълго. Трябва да тренирате ума си да разпознава кога наистина нищо не е наред. Нещата могат да изглеждат несигурни, дори когато няма възприемана заплаха, защото сте се чувствали атакувани от известно време. Това е крива на учене, но оставането изцяло в момента помага. Обърнете се към себе си, когато започнете да се чувствате нервни. Скоро ще преквалифицирате емоциите си, за да изберете мира, защото животът гледа нагоре.

Водолей 

Карта Таро: Шестица мечове

Обърнете внимание на инстинктите си. Можете да разберете кога човек не е добре да бъде наоколо. Вашето първоначално впечатление е това, което ви защитава. Когато решите да игнорирате червен флаг, дори такъв, който не можете да видите, но можете да почувствате, това води до съжаление. Няма да съжалявате, че сте предпазливи. По-добре в безопасност, отколкото да съжалявам.

Риби

Карта Таро: Справедливост

Честността е идеал, който може да бъде трудно постижим в една връзка, особено когато двама души идват от различни светове. Всеки човек има своя гледна точка за това какво означава нещата да са равни. Когато установите, че се борите с чувството за несправедливост в любовния си живот, изправете се срещу проблема с отворено сърце и ум. Споделете как изглежда за вас и слушайте внимателно, за да чуете как изглежда за вашия приятел или любим човек.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама