Таро карта за всяка зодия за 11 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 11 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази този четвъртък, 11 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Йерофантът

Може да искате нещо да остане същото поради комфорта ви в това, което е познато. Но днес възниква предизвикателство: Трябва да коригирате мислите си относно правилата. Въпреки че може да не искате да се промените, за вас е важно да растете. Да се ​​научите да променяте начина, по който правите нещата и върху какво избирате да се съсредоточите всеки ден, ще създадете живот, който е пълен с приключения, красота и надежда. Вие ставате издръжлив човек, който приема живота според неговите условия.

Телец

Карта Таро: Върховната жрица

Вслушай се в инстинкта си, Телци. Всеки ден е шанс да се настроите към вътрешния си глас и да следвате сърцето си. Лесно е да настроите това, което трябва да чуете, когато животът стане натоварен. Търсете начини да намалите разсейването. Дръжте се отговорно. Когато започнете да привеждате живота и изборите си в съответствие с вътрешния си компас, ще бъдете изумени как всичко останало си идва на мястото.

Близнаци

Карта Таро: Императрицата

Не е нужно самите вие сте майка, за да бъдете майчинска фигура. Можете да поддържате същото влияние или роля, като подхранвате и помагате на другите. Докато грижата за другите като вас понякога може да ви накара да се уморите, усилията ви не са напразни.

Вижте още: 4 зодии, които винаги си казват мнението (дори и да боли)

Рак

Карта Таро: Глупакът, обърната

Хубаво е да внимавате. Когато започвате нов проект или се впускате в различно пътуване, отделянето на време за опознаване на терена е от съществено значение. Вашата внимателност ще ви помогне да избегнете небрежни грешки и да спестите време. Някой по-опитен от вас може да се опита да ви накара да вървите по-бързо. Не позволявайте на тяхната нужда да бързат да ви накара да направите това, което смятате, че не е най-добро за вас. Следвайте пътя си; в крайна сметка това е историята на живота ви, която трябва да напишете.

Лъв

Карта Таро: Три чаши

Добрите приятелства освежават душата ви и могат да бъдат източник на енергия и вдъхновение. Това е прекрасно време да разширите хоризонтите си и да излеете вдъхновението, което получавате от взаимоотношенията си, в творчески проекти.

Дева

Карта Таро: Три меча

Днес ще работите с екип, който ви кара да бъдете най-висшето си Аз. Хората, които виждат потенциала ви, знаят, че можете да направите малко повече. В началото може да се страхувате, че ще разочаровате другите или че сте нереалистични. И все пак, докато постигате нови маркери за успех в живота си, ще видите, че е толкова хубаво да бъдете помолени да направите повече, дори когато не смятате, че трябва.

Везни

Карта Таро: Четворка мечове

Днес ще се научите да се справяте с проблемите с другите и да не приемате нещата лично. Непривързаността е умение, което практикувате винаги, когато се почувствате изкушени да се заемете с проблем, сякаш е ваш собствен. Не можете да спасите всички и има моменти като днешния, когато е най-добре да позволите на хората да правят грешки, за да се учат и да растат.

Вижте още: Най-важната черта, от която всяка зодия се нуждае в сродна душа

Скорпиони

Карта Таро: Шест пентакли

Правете пари от хоби, което ви харесва. Настройте график, който ви позволява да правите и монетизирате нещо, което обичате да правите. Първоначално мисленето за осребряване на вашите умения може да промени мисленето ви; обаче, след като започнете да виждате, че можете да правите доход, който расте с времето, ще бъдете по-мотивирани да продължите.

Стрелец

Карта Таро: Седем от мечове

Днес една ключова връзка може да разкрие необходимост от решаване на трудни комуникационни проблеми. Ако искате да разберете по-добре даден човек и той да стане близък и доверен съюзник, ще искате да опознаете сърцето му по същество. Ще желаете да зададете трудни въпроси и да ги оставите да споделят без преценка.

Козирог

Карта Таро: Императорът

Днес се научавате да правите нещо трудно: да отстоявате себе си. Поставянето на граници с различни хора може да бъде задача. Може да ви е трудно да кажете „не“ на определени хора, а има и такива, от които просто се чувствате твърде страхливи, за да откажете, когато бъдат помолени да направят нещо. Този ден вие растете в способността си да виждате, че не е нужно да се обръщате към хората – угаждайте на всички. Можете първо да се съсредоточите върху себе си.

Водолей 

Карта Таро: Осмица пентакли

Работили сте усилено, за да стигнете до мястото, където сте сега, и е добра идея да поискате парите, които смятате, че заслужавате. Повишаване на заплатата не е напълно изключено, особено ако сте влагали часове, станали сте по-образовани или отивате над това, което се очаква от вас. Завъртете се в кръг с шеф или мениджър, за да получите обратна връзка. Почувствайте нещата.

Риби

Карта Таро: Магьосникът

Чувствате се демотивирани или неспособни да се свържете с най-добрите си черти и умения. Знаеш, че си предназначен за много повече. Така че, когато можете да използвате само част от вашите таланти, това може да се почувства разочароващо за вас. Искате да растете и да бъдете всичко, което можете да бъдете. Готови сте да видите себе си в нова светлина – печелейки.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама