Таро карта за всяка зодия за 10 юли 2024


Таро карта за всяка зодия за 10 юли 2024
Снимка: iStock

Научете вашата Таро карта за тази сряда, 10 юли 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Кулата, обърната

Може да изглежда, че днес има тъмен облак над главата ви, но не знаете ли, че зад бурята има дъга? Може да не вярвате, че чудесата могат да се случат поради това къде се намирате психически в този момент. Тази карта Таро ви уведомява, че нещата не са толкова лоши, колкото изглеждат. Всъщност тестовете, през които преминавате в момента, скоро ще приключат.

Телец

Карта Таро: Магьосникът

Имате много неща, Телци. Когато чувствате, че вашите таланти са без значение за задача, която трябва да свършите, помислете отново. Вие сте на място, където всичко е възможно. Можете да преоткриете себе си и начина, по който подхождате към проблемите. Поздравете деня с отворен ум. Нищо не може да ви попречи да постигнете целите си, ако поддържате отворено, адаптивно мислене.

Вижте още: 3 зодии, които ще забогатеят през юли 2024

 

Близнаци

Карта Таро: Дяволът

Изкушението не е необичайно. На всеки се случва. Това, което може да изглежда като слабо място във вашия характер, може да бъде предимство. Вие ще разберете себе си по-добре, когато се научите как да преодолявате това, което изглежда по-силно от вас. Вие ще се запознаете с областите на вашия дух, които могат да бъдат преодолени от другите и скоро ще се научите да бъдете господар на себе си.

Рак

Карта Таро: Две пентакли

Трябва да изберете. Когато трябва да планирате разход, вие също трябва да разберете приоритетите си. Едно нещо може да се наложи да слезете надолу в списъка, докато можете да спестите за него. Може да искате да купите всичко сега, но гледайте на пестеливостта като на забавно нещо. Може да бъде вълнуващо да разберете как да получите най-доброто за най-малко пари.

Лъв

Таро: Десет чаши

Радостта ви е пълна. Днес ще се почувствате толкова щастливи, но стегнете се, има още повече добро за изживяване. Вашите приятелства и ключови взаимоотношения ще ви дадат усещане за цел и надежда. Наистина няма нищо по-хубаво от това да знаете, че сте обичани и оценени от всички в живота ви.

Дева

Карта Таро: Три меча

Боли, когато мислите, че някой, на когото сте разчитали, се е оказал нестабилен и ненадежден. Може да поставите под съмнение собствената си преценка и да се подозирате. Работата е там, че може никога да не разберете всичко, през което преминава един човек. Намеренията им може да са били чисти и благородни, но нещата са се случили. Не прехвърляйте цялата вина върху себе си.

Везни

Карта Таро: Четворка жезли

Никога не знаете откъде ще дойде помощ по време на мрачен или труден ден. Може да се изненадате, че приятел, който никога не сте предполагали, че може да помогне, ще го направи. Това е една от многото причини, поради които е добре да имате много приятели в живота си. Продължете да създавате мрежи и да опознавате другите. 

 

Вижте още: Тези зодии никога НЕ знаят какво искат

Скорпиони

Карта Таро: Звездата

Вселената винаги работи зад кулисите, създавайки възможности за вас. Късметът е зад завоя. Когато работите упорито, за да получите това, което желаете, съдбата ще ви подаде ръка за помощ и ще ви изпрати най-доброто.

Стрелец

Карта Таро: Глупакът

Вие сте искали някой да се прояви в живота ви. Когато срещнете този човек, ще искате бъдещето да се случи сега. Но дори когато срещате сродна душа, е необходимо време, за да развиете връзката си. Не можете да бързате с времето. Нещата изискват процес и това включва вечна любов.

Козирог

Карта Таро: Смърт

Краят може да е тъжен, но не се чувствайте виновни, ако се радвате, че някой вече не е в живота ви. Може да почувствате тежестта от раменете си, когато човек, чиято енергия не съответства на вашата собствена, напусне вашия свят. Срещнали сте се с причина и сега, когато урокът е приключил, времето ви един с друг е свършило.

Водолей 

Карта Таро: Две чаши

Когато сте в правилната връзка, вие просто знаете. Всичко се чувства правилно. Дори как спорите един с друг ви сближава. Това е прост пример за двама души, които се събират по правилните причини. Не го премисляйте. Насладете се на любовта си.

Риби

Карта Таро: Луната

Какво се крие зад тази усмивка? Може да срещнете човек, който ви кара да гадаете. Ходенето по черупки от яйца не е забавно. Не е добър знак никога да не знаете къде се намирате в една връзка. Направете инвентаризация на чувствата си. Ако продължат да стават все по-негативни или предпазливи, това може да е червен флаг.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама