Ягодова луна на 21 юни 2024, какво ще донесе на всяка зодия


Ягодова луна на 21 юни 2024, какво ще донесе на всяка зодия
Снимка: iStock

Пълнолунието през юни е наречено Ягодовата луна, изгряваща няколко седмици след  новолунието на 6 юни тази година. Смята се, че названието ѝ идва от племената алгонкини в Северна Америка, като юни е месецът, когато ягодите започват да узряват за бране. Вижте какво ще донесе Ягодовата луна на всеки зодиакален знак.

Овен

Нека умът ви се вихри с мисли и идеи, Овни. Пълнолунието през юни ще постави акцент върху комуникацията и ученето, което ще ви даде енергия да поемете важни инициативи за писане и говорене. Също така ще имате страстна визия, която искате да декларирате на света. Същото пълнолуние също може да ви накара да пътувате. Ако можете да избягате набързо до близко място, направете го.

Вижте още: Най-щастливия ден от седмицата за всяка зодия, 10- 16 юни 2024

Телец

Може да изглежда, че парите винаги са в ума ви, Телци. Но познайте какво! Ягодовата луна през юни може да ви зареди повече с енергия по отношение на финансите от обикновено – може би дори да ви донесе ново предложение за работа, повишаване на заплатата, странична работа или доходоносен клиент. Съсредоточете се върху финансите си и помислете как можете да изградите по-голямо богатство през следващата година.

Близнаци

Време е за почивка и релакс. Пълнолунието през юни може да ви накара да почувствате, че имате спешна нужда от почивка. Ще ги подтикне да се отдадете на заслужен релакс и да презаредите батериите си. Пуснете се по течението и не се пренапрягайте! Това е отлично време да мечтаете, да обмисляте и да се фокусирате върху това как можете да подобрите психическото и физическото си здраве.

Рак

Светлините на прожекторите са върху вас, Раци! Пълнолунието през юни попада във вашия зодиакален знак, което може да отвори врата за преследване на вашите най-големи лични цели, планове и желания... Обмислете моделите, към които бихте искали да изградите през следващата година, и се придвижете към тях сега. Вселената работи във ваша полза!

Вижте още: 3 зодии, които ще изпитат кармично изцеление това лято

Лъв

Ще се чувствате нетърпеливи да покажете на всички колко сте горещи, секси и популярни наистина. Посещаването на събития или дори онлайн срещите ще бъдат доста успешни за вас сега, така че се свържете и се забавлявайте!

 

Дева

Ще бъдете доста фокусирани върху вашите амбиции и професионален живот. Повишение или предложение за нова работа от конкурентна фирма може да изскочи близо до това време. Освен това работата ви вероятно ще бъде призната сега! Очакват ви много аплодисменти като резултат.

Везни

Отворете ума си, Везни! Ще се чувствате готови да изследвате всичко, което животът може да предложи“ докато пълнолунието зарежда с енергия вашата зона на разширяване. Някои Везни може да решат да пътуват или вместо това да се върнат на училище. Отворете сърцето си и се приведете в съответствие с вселената по време на тази Ягодова луна през юни.

Скорпион

Време е да погледнете добре отношенията си, Скорпиони. Може да преговаряте за нов начин на съвместна работа, тъй като пълнолунието зарежда с енергия вашия сектор на споделени активи и интимност. Споразумение, наследство или бонус също могат да се случат.

Стрелец

Партньорството ще ви отведе далеч сега, Стрелци. Може да решите, че е време да се преместите, да дадете дългосрочно обещание или да тръгнете по различни пътища с конкретен човек.  Работата в екип и сътрудничеството също са супер полезни сега, независимо дали е в романтична или професионална ситуация.

Козирог

Ще видите вълна от активност в ежедневието си, тъй като пълнолунието през юни запалва вашия сектор на производителност. Направете всичко възможно, за да балансирате професионалния и личния си живот сега.

Обмисляте да си търсите нова работа? Разгледайте обяви точно сега. Искате ли да поемете повече проекти с вашия работодател? Направете го в този момент! Ягодовата луна също е благоприятен период за подобряване на вашата физическа форма, диета и физическо здраве.

Водолей

Пригответе се за пламък в сърцето си. Запознанства, ухажване, забавления, хобита, творчество, спорт и игри – всичко това ще бъде в ума ви. Тази луна е един от най-значимите периоди в годината за необвързаните Водолеи, за да покажат най-доброто от себе. Ако сте в дългосрочна романтична връзка, това може да е добър момент да запалите отново страстта си.

Риби 

Пълнолунието може да ви накара внезапно да се преместите, да организирате промяна в дома си или да се справите със семеен казус. Ако искате да прекарате известно време с близките си, направете нещо, което да ги зарадва. Ако пък трябва да разрешите сериозен семеен проблем, подходете внимателно и избягвайте остри конфликти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама