Хороскоп за днес, 23 август


Хороскоп за днес, 23 август
Снимка: iStock

Овен

През този ден смело може да се пуснете по течението. Не се опитавйте да се съпротивлявате, защото само ще загубите сили. Предстои ви да видите много красиви и неповторими неща.

Телец

Днес ще имате истинска възможност да си починете, но трябва много добре да планирате времето си. В противен случай може да загубите деня.

Хороскоп за днес, 23 август

Близнаци

Този вторник трябва да сте много внимателни. Всяка ваша крачка ще бъде зорко следена и ако само за момент "стъпите накриво", всички ще го забележат. Няма да може да ги убедите, че е било случайно.

Рак

Ако искате да прекарате деня си добре, изберете компанията на най-добрите си приятели. Колкото по-голяма е компанията, толкова по-весело ще бъде.

Тези 3 зодии ги очакват неуспехи през август 2022

Лъв

Днес ще се чувствате така, както мислите. Съвсем малко ви е нужно, за погледнете в по-розови тонове на света. Половинката ви може да ви направи интересно предложение. 

Дева

Денят няма да ви изненада с нищо особено. Точно в това ще е очарованието му. Използвайте тишината и спокойствие, за да възстановите силите си.

Везни

Днес едва ли ще успеете да сте в центъра на събитията, но това ще ви даде две възможности. Първата ще е да си починете, а втората – да придобиете един по-добър поглед на нещата отстрани.

Какво трябва да промени всяка зодия, за да срещне любовта

Скорпион

Общо взето нещата, които сме искали се появяват точно, когато вече не ги искаме. Не се замисляйте и за момент да се връщате назад. 

Стрелец

През този ден разумът ви ще заглуши сърцето ви. Дали това е правилно ще се разбере по-късно. Опитайте се да не изневерявате на себе си.

Козирог

Този ден ще ви умори от приказки. Добре е, преди да се преуморите съвсем, да се попитате нужно ли е да влагате толкова сили, за да докажете себе си. Който иска ще ви разбере и приеме.

Любовно пожелание за 23 август според зодията

Водолей

През този ден съветът на звездите е да не усложнявате нещата. Понякога те са достатъчно сложни, за да ги "доукрасяваме". Приемете ги такива, каквито са.

Риби

Днес е много важно да ви е комфортно. Не се колебайте да откажете излизане или да отмените среща щом това е желанието ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Ако се провалите с отглеждането на децата си, нищо друго няма значение.

Джаки Кенеди

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама