6 добри причини да имате Дева в живота си


6 добри причини да имате Дева в живота си
Снимка: iStock

Септември е месецът на Девите, които правят животите ни цветни и емоционални. Хората, родени под този знак са практични, аналитични и с високо внимание към детайлите. Всички тези качества ги правят перфектните спътници в живота на всеки един от нас.

Защо всеки трябва да има поне една Дева в живота си

Практични са

Родените под този знак са хора, които лесно и бързо решават проблеми от всякакво естество, благодарение на логичното си мислене. Те анализират и преценяват перфектно всяка ситуация, за да могат да дадат най-доброто решение.

Изключително грижовни са

Девите са грижовни по природа и винаги поставят нуждите на другите пред своите. Те показват любовта си чрез приготвяне на вкусни ястия и предлагане на подкрепа. Ако имате Дева в живота си никога няма да сте самотни, защото тя ще е готова да ви подаде ръка винаги и по всяко време.

За тях семейството е всичко

Дева

За тази зодия семейството винаги е на първо място и няма второ мнение по въпроса. Разбира се, за всеки един човек семейството е важно, но за Девите то дори стои преди тях самите.

Аналитични са

Управлявани от Меркурий, те винаги мислят аналитично и се доверяват първо на знанията си, а след това на инстинктите. Това им помага винаги да взимат информирани и разумни решения.

Забавни са

Обратно на популярното мнение, Девите имат игрива и много забавна страна, която обаче не показват на всеки. Ако сте сред късметлиите, никога няма да ви е скучно с тях, защото те притежават страхотно чувство за хумор, което на моменти дори е остроумно.

Сдържани са

Рядкост е да видите представител на тази зодия да си изпусне нервите, защото Девите са много умели в контролирането на емоциите. Това, разбира се, важи с пълна сила и за радостите, и за тревогите, които изпитват.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама