Запознайте се с жената с най-много пиърсинги в света (ВИДЕО)


Запознайте се с жената с най-много пиърсинги в света (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Жената с най-много пиърсинги в света разкри, че има над 3500 пиърсинга във вагината си и се стреми да достигне 20 000 по цялото си тяло, съобщи "Дейли мейл".

Живеещата в Единбург Илейн Дейвидсън, която е покрита от главата до петите с над 15 000 метални пиърсинга, гостува в британското предаване "Тази сутрин".

Въпреки че бижутата тежат 3 килограма, тя призна, че иска да достигне 20 000 пиърсинга, за да задържи световния си рекорд.

Родената в Бразилия жена обясни, че има и 3500 пиърсинга във вагината си, но е трябвало да ходи до Америка, за да си ги направи, защото в Обединеното кралство не искат да ги правят.

Когато водещата се пошегува: "Когато спите, събуждате ли се някога от дрънкането им?", тя отговори: "Зависи с кого спя".

"Всичко започна, когато бях много малка, винаги съм искала да вляза в рекордите на Гинес, тази книга за мен беше моята страст, всичко това беше моя мечта", разказа Илейн. "След дълги опити успях да се запозная с хората от рекордите на Гинес и те ме направиха част от семейството, беше невероятно, едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали".

Бившата медицинска сестра за първи път счупи рекорда за най-много пиърсинги през май 2000 г., когато служител на Гинес я прегледа и откри 462 пиърсинга по тялото ѝ, включително 192 по лицето. В допълнение към пиърсингите тя боядисва косата си в ярки цветове и има няколко плитки и татуировки по лицето и тялото си. Причудливата местна жителка на Единбург също така спи на легло от пирони, ходи по огън, лежи върху счупени стъкла и притежава черен колан по джудо, който е получила по време на престоя си в Япония. Илейн е ветеран на фестивала "Fringe" от повече от 20 години и е известна сред местните жители.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама