Това е най-големият закрит воден парк в света (ВИДЕО)


Това е най-големият закрит воден парк в света (ВИДЕО)
Снимка: стоп кадър

Когато мислим за най-големия закрит воден парк в света, често ни идват наум екзотични дестинации като Малдивите, Хаваите или Карибите. Германия обаче е дом на парк, предлагащ тропически оазис на посетителите, търсещи топлина и приключения.

Разположен на около 60 км южно от Берлин, в бивш хангар за дирижабли, закритият воден парк Tropical Islands е чудо на инженерството и отдиха, което се противопоставя на студа на немските зими.

Той е дълъг 360 метра, широк 210 метра и висок 107 метра. 

Tropical Islands предлага забавления за всички възрасти и интереси, което го прави идеалната дестинация за семейна ваканция, романтично бягство или пълно с адреналин приключение.

Вижте още: Това е най-пренаселеният остров на Земята (ВИДЕО)

Но това не е всичко, Tropical Islands се гордеят с най-голямата закрита тропическа гора в света, с приблизително 50 000 буйни, екзотични растения. Този зелен оазис осигурява уникален и приключенски контраст с водните атракции, позволявайки на посетителите да изследват разнообразна гама от екосистеми.

Дневният билет за възрастен започва от 47,90 евро за през седмица и 49,90 евро за уикенда. Децата (4-11 години) влизат съответно за 37.90 евро и 48,90 евро. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама