Подарете двойно удоволствие с Gift Tube: Бонус преживяване с всяка поръчка


Подарете двойно удоволствие с Gift Tube: Бонус преживяване с всяка поръчка
Снимка: Guft Tube

Подаряването на преживявания за специални поводи като рождени дни, Коледа или годишнини отдавна е утвърдена практика. Все повече хора предпочитат да изненадват близките си с емоционални моменти вместо с вещи. А разнообразието от ваучери за приключения продължава да ни впечатлява. Платформата Gift Tube предлага богата гама от активности - цели 900 различни опции.

Освен че е лесно, изборът на преживяване е и удоволствие. Особено когато към всяка поръчка от gift-tube.com получавате допълнителен подарък.

Как става това?

Gift Tube работи с обширна партньорска мрежа, която обхваща целия спектър от забавления – от екстремни преживявания и релаксиращи масажи, до почивки, дегустации и арт хобита. Това огромно разнообразие дава възможност на Gift Tube да предоставя ексклузивни бонуси към всяка поръчка, като начин да промотира партньорите си.

Елегантни опаковки за специални моменти

Още с появата си на пазара преди 6 години Gift Tube се отличава със стилни и иновативни опаковки за своите предложения. Неоспорим факт е, че красивата външност наистина привлича окото. Дали го наричаме тубус, кен или цилиндър – това са различни имена за една елегантна опаковка, която платформата предоставя безплатно. В допълнение към основния брандиран дизайн, от една година насам са налични още четири специални варианта: за влюбени, за любители на екстремни изживявания, за ценители на лукса и за специални събития като сватби и годишнини.

Атрактивна оферта при връщане на опаковката

Ако притежавате дизайнерски тубус на Gift Tube, вероятно ще искате да го запазите и да му намерите практична функция като моливник например. Компанията обаче насърчава своите клиенти да връщат опаковките си за рециклиране и повторна употреба. В замяна на това ще ви подарят атрактивна награда и отстъпка. Можете да се възползвате от тази оферта на щанда на Gift Tube в Парадайс Център или в офиса им. (адрес по-долу).

Есенни тенденции в града

След приключенското лято, изпълнено с панорамни полети с балон и водни спортове, есента ни приканва да се насладим на по-спокойни градски занимания. Времето се захлажда и всички търсим начин да стоплим дните си. В този ред на мисли популярни стават релаксиращите масажи, дегустациите на вино и уиски, ескейп стаите, изискани ресторанти и уютни места за почивка. Хората проявяват интерес и към творчески занимания като дърворезба, рисуване, грънчарство и стъклопис.

Старата, но златна класика - да се подаряват ваучери, с които всеки сам избира преживяванията си, остава най-удобното решение.Получателят има пълната свобода да избере какъв незабравим спомен да създаде. А Gift Tube винаги е насреща, за да сбъдне още мечти.

ул. Бачо Киро 5, вх. А; Бул. Черни Връх 100

https://www.gift-tube.com/

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Вчера бях умен, затова исках да променя света. Днес съм мъдър. Затова променям себе си.

Шри Чинмой

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички