Пастата е любима на много хора по целия свят, защото се приготвя лесно и може да се експериментира със сосовете. Прочутата италианска паста започва да се прави в Древен Рим, а днес разнообразието от тестени изделия е огромно - само формите са над 100.
Представете си да хапвате паста, която по-скоро прилича на произведение на изкуството. Точно такава е на шеф Дейвид Ривило. Неговите тестени творения са изключително красиви и определено впечатляващи.
"Въпреки че съм ял паста през целия си живот, започнах да работя с прясна паста през 2016 г., когато стартирах професионалните си кулинарни изследвания в Порто Алегре. Откакто си взех първата машина за паста, никога повече не съм купувал готова от магазина", каза Дейвид.
Неговата паста се предлага в много различни форми и цветове. Всяко тесто е измислено и приготвено така, че дизайнът да остане непокътнат през целия процес на готвене.