Местата за откриването на PLANET Edition се разграбиха като олио!


Местата за откриването на PLANET Edition се разграбиха като олио!
Снимка: planet

Откриването на PLANET Edition беше едно от най-чаканите събития в цял Пловдив. Разбира се, това няма да остане незаслужено. Собствениците на клуба са подготвили изцяло нова програма, коята да задоволи интереса на всички гости, но това не е всичко!

Голямата изненада е, че PLANET Edition е с нова клубна сцена, на която ще бъдат изпълнявани невероятни шоута от най-различни артисти. За поддържането на доброто настроение, собствениците на клуба са поканили и едни от най-добрите DJ-и в България.

Както разбрахмe, PLANET Edition организира своето откриване на седми април, но местата се разграбиха като олио! За да удовлетворят всички почитатели, PLANET Edition решиха да им направят изненада. 

Голямата изненада идва тук!

Освен на седми април, откриването на PLANET Edition ще продължи цели три дни. Това означава, че всички, които желаят да присъстват на Grand Opening-а, ще имат тази възможност и на осми и девети април.

С нетърпение очакваме датите за откриването, които ще настъпят съвсем скоро. PLANET Edition ни готви много изненади след своето обновяване.

Страхотната клубна сцена на PLANET Edition абсолютно променя досегашните виждания за нощен живот в Пловдив. Уникалните шоута, които ще започват в 23:00 ч., ще се превърнат в нещо, което не е за изпускане. 

Екипът на PLANET Edition са подготвили и чисто ново меню, от което гостите на клуба ще могат да изберат апетитни ястия, които ще им бъдат поднесени от усмихнатия персонал на заведението.

Оказва се, че PLANET Edition е тук с обновения си интериор и неповторими програма, за да демонстрира новия нощен живот в града под тепетата. Силната заявка от първия ден ни дава повод да смятаме, че PLANET Edition бързо ще се превърне в новото любимо място за парти и нощен живот на пловдивчани!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички