Любов след предателство: Вижте новата половинка на Дарин Ангелов (СНИМКИ)


Любов след предателство: Вижте новата половинка на Дарин Ангелов (СНИМКИ)
Снимка: Darin Angelov Angelov/Facebook

Актьорът Дарин Ангелов най-накрая е преодолял предателството на съпругата си и е дал шанс на нова любов. От месеци насам той има връзка с известна гимнастичка и в светските среди вече се знае за техния романс. Двойката не се крие и често се появява на обществени събития заедно, макар досега никой да не беше заподозрял, че между тях са прехвърчали любовни искри.

Вижте още: Дарин Ангелов за кошмара в Народния театър: С пяна на уста и злоба в очите ме обиждаха

Коя е новата жена до Дарин Ангелов

Панелистът от "На кафе" Дарин Ангелов и гимнастичката Невяна Владинова вече не крият връзката си и се появяват заедно на различни събития. Двамата се появиха заедно и на премиерата на филма "Пътят", където бяха заснети. Преди да срещне Невяна, Дарин беше тотално отчаян от живота и особено от жените. "За мен жени не съществуват вече, отдавам се на детето си", казваше той пред приятели. Изглежда Невяна е успяла да промени възгледите му и да върне вярата в любовта на актьора.

Вижте също: Дарин Ангелов спаси живота на зрител

Припомняме, че бившата му съпруга, Антония Русева, го напусна заради друг мъж. Според слуховете, новият любовник на Антония не е от артистичните среди, а се говори, че е наркобосът Кирил Киров – Руския.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама