Какъв човек сте според формата на веждите ви


Какъв човек сте според формата на веждите ви
Снимка: iStock

Веждите ви може да изглеждат просто черти на лицето, но те съдържат скрити улики за вашата личност. От ултратънки до дръзки и рошави или извити до прави, формата им отразява аспектите на вашия характер.

Чрез внимателно разглеждане дори на най-малките детайли на лицето ви, експерт може да разпознае дали сте импулсивен човек или перфекционист, наред с други черти, просто като изучава формата на веждите ви. Днес се задълбочаваме в този завладяващ свят, за да разкрием какво разкриват вашите вежди за вас въз основа на откритията на четеца на лица Жан Ханер.

Вижте още: Веждите ни издават здравословни проблеми, за които не подозираме

1. Ако имате извити вежди

Ако имате извити вежди, вашите личностни черти разкриват, че реагирате бързо, често спонтанно, което е очарователно, но понякога може да сте твърде импулсивни. Когато сте разстроени, сте склонни да реагирате емоционално – ако някой каже нещо разстройващо, може веднага да настръхнете или да го предизвикате.

Вземането на решение също може да бъде прибързано; може да вземете бързи решения въз основа на емоциите си, а не на логиката. Когато се опитвате да вземете решение за нещо, вие го правите бързо, често водени от емоциите си в момента.

Вашите извити вежди обаче разкриват и силна, амбициозна личност. Ако веждите ви са под остър ъгъл, вероятно притежавате стремеж към успех и не се страхувате да се справяте директно с предизвикателствата. Тази форма излъчва увереност и решителност във вашите занимания. Все пак трябва да се научите да не сте безразсъдни.

2. Ако имате прави вежди

Ако имате прави вежди, вашите личностни черти разкриват, че сте много логичен човек, проницателен и избирателен. Предпочитате да отделите време, за да наблюдавате и внимателно да обработите идеите, преди да предприемете действие. Вашият подход е директен и основан на фактите и вие се защитавате с изчаквателна нагласа. Импулсивността не е в твоя стил.

Предпочитате да ви бъдат показани всички факти и налични данни, преди да приемете нещо за истина. Вие оценявате твърдите факти, без да позволявате на емоциите да замъглят преценката ви. Не обичате да бъдете притискани да правите бързи оценки или решения за нови неща, преди да имате време да ги обмислите и разберете.

Освен това може да носите истинска и земна личност. Вие високо цените честността и простотата. Издавате аура на автентичност и надеждност, което ви кара да изглеждате достъпни и надеждни за другите.

Вижте още: Домашен серум за красиви мигли и вежди

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама