Дами, започва Европейското първенство! Гответе се - на кои дати няма мачове и ще са свободни мъжете ви


Дами, започва Европейското първенство! Гответе се - на кои дати няма мачове и ще са свободни мъжете ви
Снимка: iStock/Guliver

Вманиачеността на мъжете ни, когато говорим за футбол, може да бъде леко неприятна на моменти, особено когато променя и разваля плановете ни. И все пак - това си е тяхното хоби, трябва да се съобразяваме, когато не е прекалено.

Вероятно обаче знаете добре, че на всеки две години идеите за лято може да претърпят сериозно промени заради европейските и световните първенства, които тотално ги завладяват в рамките на цял месец. Е, тази година е такава - започва Европейското първенство по футбол 2024.

То ще се проведе от 14 юни до 14 юли - можете да видите пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол - кога и къде ще гледат всеки мач от Евро 2024 - до ФИНАЛА.

Ще се състоят внушителните 51 футболни мача - само в рамките на 30 дни. И ако си мислите, че това е лошо - в първите 13 дни ще има... 36 мача. До 26 юни включително всеки ден неизменно ще има мачове, а в някои дни - дори по четири!

В кои дни няма да има мачове на Евро 2024?

След така наречената групова фаза на турнира ще стане малко по-добре и ще има и почивни дни. Първите такива са на 27 и 28 юни. След тях ще има по-малко на брой мачове, но ще стават все по-важни, така че вниманието на мъжете ви ще е приковано още повече към екрана.

А кои са останалите почивни дни? Вижте всички дати на Европейското първенство по футбол 2024, на които няма мачове и мъжете ви ще са свободни

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Почти всички хора обичат да говорят за себе си и им пречи само обстоятелството, че другите не искат да ги слушат.

Съмърсет Моъм

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама