Wonder Face – любимата нервно-мускулна стимулация, вече и за лице в Skin Line


Wonder Face – любимата нервно-мускулна стимулация, вече и за лице в Skin Line
Снимка: skinline.bg

Wonder Sculpting ( https://skinline.bg/bg/aparatni-protseduri/wonder-sculpting/ ) за тяло бързо се наложи като една от любимите процедури за мускулна стимулация. Това се дължи не само на бързите процедури на всички основни зони – 25 минути едновременно третиране на бицепс, корем, паласки, седалище, предни и задни бедра с над 52 000 мускулни контракции (равни на над 3 часа в залата), а и поради уникалните нервно-мускулни емисии. Те не просто стимулират мускулите, а работят върху прилежащите им неврони, носейки всички ползи на една конвенционална тренировка: кардиоваскуларна стимулация, изпотяване, ендорфини.

Клиники Skin Line предлагат Wonder Sculpting от над 2 години и с гордост допълват портфолиото си с новия Wonder Face – уникална, неинвазивна, 25-минутна процедура за лице, която не само пренася патентованите нервно-мускулни емисии в лицевата мускулатура, но ги и комбинира с мощна синхронизирана биполярна радиочестота за безболезнен и неинвазивен лифтинг и възстановяване на загубените обеми в цялото лице. 

Wonder Face третира 3 зони едновременно – чело, скули/бузи и двойна брадичка. Това позволява максимален ефект в една 25-минутна процедура – подобряване на целия лицев контур, третиране на фини линии и бръчки, намаляване на двойната брадичка, подобряване на кожната текстура, възстановяване на загубени обеми в средната част на лицето.

Wonder Face е създаден, за да бъде съвместим с всички други апаратни и инжекционни процедури за лице и няма странични ефекти. Резултатите са видими още след първата процедура, но препоръчваме курс от 6-12 процедури 1-2 пъти седмично за дълготрайни и максимални резултати.

Какво можем да очакваме от Wonder Face?

1)     По-добре дефинирани лицеви черти – чрез стягане на отпуснатата кожа, подобрена кожна текстура и възстановяване на загубените обеми.

2)     По-добро изразяване на емоции – лицевата мускулатура е есенциална за невербалната комуникация и социалните интеракции. Подобрената ѝ функция ни прави по-ефективни в комуникацията.

3)     Стимулация на синтеза на собствен колаген и еластин – мощната биполярна радиочестота на Wonder Face стимулира синтеза на собствен колаген и еластин в кожата, поддържайки я стегната и еластична и намалявайки фините линии и бръчките.

4)     Подобряване на симптомите на бруксизъм – ако скърцате със зъби нощем, Wonder Face е за вас. Той не само развива мускулите, но и ги учи да релаксират правилно, подобрявайки симптомите на бруксизъм.

Заявете безплатна консултация за Wonder Face на 0882 614 814 или на www.skinline.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Здраве


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама