Как бързо и лесно да се отървете от бричовете вкъщи (ВИДЕО)


Как бързо и лесно да се отървете от бричовете вкъщи (ВИДЕО)
Снимка: Thinkstock/Guliver

Бричовете, които абсолютно всяка една жена иска да премахне възможно най-бързо, всъщност представляват мастни натрупвания по страничната част на бедрата. Разбира се, не на всички жени им се появят бричове, защото всяка от нас трупа излишните телесните мазнини на различни места по тялото - някои имат по-омазнен корем, други - по-омазнено дупе или бедра.

Ако обаче вие сте от типа, който трупа в бедрата, и каквото и да правите, колкото и да отслабвате бричовете не изчезват, трябва да знаете, че освен тренировките, храната също е важна. Така че се старайте да приемате храни, които са бедни на мазнини и богати на протеини.

3 лесни и бързи упражнения против бричове в домашни условия

Единственият допълнителен уред, от който се нуждаете, за да изпълнявате упражненията, е фитнес ластик. С него ще вкарате допълнително напрежение и ще направите упражненията още по-ефективни. Съветваме ви за начало да си вземе по-лек ластик, за да ви е лесно и да изпълнявате тренировката правилно.

Отваряне на крака 

Седнете на килима или на йога постелка, ако имате. Единственото, което трябва да правите тук, е да разтваряте краката си настрани. Старайте се гърбът и кръстът ви да са изправени. Важно е също движенията ви да са бавни и контролирани.

Отваряне на един крак

Това упражнение е вариация на горното. Идеята тук е да държите единия си крак изпънат и неподвижен, докато разтваряте другия настрани. Малко по-трудно е за изпълнение, но с времето ще свикнете.

Жабки

Съберете петите си и започнете да придърпвате краката си към тялото. За това упражнение е много важно ластикът ви да е лек и разтеглив, защото в противен случай няма да можете да го изпълнявате. Ако все пак много се затруднявате, първоначално започнете, като го изпълнявайте без ластик.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама