5-те тайни на жените, които винаги са във форма


5-те тайни на жените, които винаги са във форма
Снимка: iStock

Постоянно сте на диета? Правите какво ли не, за да влезете във форма, а в същото време имате поне една приятелка, която си хапва, каквото и когато си поиска, без да и се „лепи“ никъде, нали? Всички познаваме поне една такава жена. Днес ще разкрием тайните на „онези“ жени и какъв е начинът винаги да сте в добра форма.

Как го правят?

Наслаждават се на тренировките

„Онези“ жени не тренират повече от 4 пъти седмично, а тренировките им всеки ден са различни. Те тренират не защото трябва, а защото просто им харесва сладката умора след фитнес.

тренировка

Движат се през целия ден

Жените, които винаги са във форма, не смятат за нещо особено разходките и правенето на крачки всеки ден. За тях това е нещо естествено, което е част от ежедневната им рутина. Асансьорът и ескалаторът за тях НЕ съществуват!

Експериментират в кухнята

Те прекарват повечето време в кухнята, експериментирайки с нови рецепти. Разликата тук обаче е, че след това се наслаждават на приготвеното. За тях няма забранена храна и точно заради това не изпитват постоянен глад за сладко – знаят, че винаги, когато им се прияде нещо конкретно, могат да си хапнат.

Умеят да си почиват

Точно така. Правилно сте прочели. Те просто си почиват. Почивката и възстановяването са ключови, ако целта ви е да изградите сила и мускулна маса. Максимата „колкото повече, толкова повече“ тук не работи и „онези“ жени знаят това много добре.

Правят живота си интересен

Животът не е само тренировки, сън и храна. Разнообразявайте! Позволете си забавления от време на време. „Онези“ жени не си позволяват да скучаят, те имат и други хобита извън фитнеса, храненето и тренировките. И точно това е нещото, което ги поддържа в кондиция и не им позволява да „прегорят“.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Спорт


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама