Избраха първата Мис Изкуствен интелект (СНИМКИ + ВИДЕО)


Избраха първата Мис Изкуствен интелект (СНИМКИ + ВИДЕО)
Снимка: iStock

Първата Мис Изкуствен интелект се казва Кенза Лайли и е от Мароко. Както се досещате, тази жена не съществува реално, но виртуално е популярен инфлуенсър с близо 200 000 последователи в Instagram и над 45 000 в TikTok.

Кенза публикува специално видео, в което благодари за честта да бъде първата жена, обявена за Мис Изкуствен интелект и за това, че журито е оценило качествата ѝ. Победителката развива социалните си мрежи, като публикува съдържание както на арабски, така и на английски език.

На второ място се класира Lalina от Франция, която има близо 120 000 последователи в Instagram. На почетното трето място застава Olivia C от Португалия, която в социалните мрежи се определя като AI инфлуенсър.

Освен престиж, класиралите се на първите три места (или по-точно техните създатели) си поделят парична награда от над 20 000 долара. Победителят получава и 5000 долара кеш, AI менторство, PR подкрепа и др.

Същността на конкурса

Но какви са всъщност критериите за този конкурс, за който е ясно, че оценява не истински, а напълно изкуствени жени? Организаторите обясняват, че едно от най-важните неща, които се гледат, е реалистичността на компютърно генерираното изображение, красотата на участничката и влиятелността ѝ в социалните мрежи.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Красота


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама