Вижте княгиня Калина, преди да заприлича на културист (СНИМКИ)


Вижте княгиня Калина, преди да заприлича на културист (СНИМКИ)
Снимка: БГНЕС

Наскоро княгиня Калина отново прикова погледите към себе си. След като през август 2023 г. тя, под влиянието на алкохол, предизвика лека катастрофа с автомобила си на паркинг, този път  привлече вниманието с промяната във външния си вид.

52-годишната дъщерята на Симеон Сакскобургготски демонстрира мускулеста физика на погребението на Цар Фердинанд I в края на месец май месец. Само няколко дни по-късно в испанското издание "El Mundo" се появи материал за нея, в който се цитира нейно изказване, отговарящо именно на всеобщото чудене относно физическата трансформация на Калина. "Посветила съм се на тренировките с тежести и физическото здраве. Аз съм спортистка."

Тази промяна във физиката ѝ намери място и в други чуждестранни медии и социалните мрежи, като повечето потребители не одобряват твърде мускулестото ѝ тяло, като я сравняват с културист. По този повод се появиха стари снимки, на които се вижда как е изглеждала княгинята преди години. Както сами можете да видите, има голяма разлика не само в тялото, но и в лицето ѝ, като не е тайна, че има корекции по себе си. Причината за носа ѝ обаче е различна.

Какво се е случило с носа ѝ

През 2018 г. съпругът ѝ Китин Муньос дава интервю за испанското издание "HOLA", в което обяснява защо носът ѝ е така различен. "Когато е била на 8 години, тя си чупи два зъба. През 1999 г., докато учи изкуства в Лондон, тя посещава зъболекар, за да си сложи импланти, но лекарят пробива прекалено много в основата на костта. Това предизвикало сериозни проблеми, инфекция и нова операция. Когато през 2000 г. бяхме на експедиция, инфекцията се завърна. Никой не смяташе, че е нещо сериозно, защото на пръв поглед изглеждаше дреболия. Един моряк дори я посъветва да плакне лицето си всеки ден с морска вода и тя го правеше. Дните си минаваха и въпреки болката и дискомфорта, тя се бореше посредством антибиотици и обезболяващи. Поради факта, че бяхме на експедиция и нямаше как да посети болница, проблемът на Калина сериозно се задълбочи и състоянието ѝ се влоши, като дори засегна едното ѝ око. Трябваше да я евакуираме, за да бъде оперирана по спешност, а приоритет при операцията бе да се почисти инфекцията. Това доведе до щети по лицето ѝ, които тогава сметнахме, че не са толкова важни, тъй като трябваше да спасим носа и окото. Това е истината по темата за носа на Калина. Всички абсурдни теории за различни операции и естетични процедури на Калина са нищо повече от измислици."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама