Вижте как изглежда Диляна Попова без грим (СНИМКА)


Вижте как изглежда Диляна Попова без грим (СНИМКА)
Снимка: bTV

Българската перла Диляна Попова се показа без грим в национален ефир. Всички сме свикнали да виждаме красавицата старателно оправена - винаги с лек грим и прическа, адските условия на Филипините обаче не позволяват това.

Вижте още: Диляна Попова: Животът е като увеселително влакче

Диляна - красива и без грим

Водещата на предаването „Островът на 100-те гривни“ излезе без помен от грим преди битката между сексапилния пожарникар Венци, бившата ни гимнастичка Бистра, Рената и Владо, в коята огнеборецът просто разгроми останалите.

Диляна Попова

Най-накрая успяхме да видим 43-годишната актриса без сенки за очи, очна линия или дори спирала, с които моделката обикновено подчертава красивите си черти. Това, което впечатли всички обаче е съвършено чистата ѝ кожа, която сякаш сияеше дори и в адската жега на Острова и при това не от пот.

Диляна не веднъж е споделяла в свои интервюта, че на Филипините е твърде влажно и гримът не може да се задържи на лицето дълго време. „Не знам дали има грим, който може да издържи на високата влажност на въздуха в комбинация с убийствено високите температури на Острова“, споделя Попова.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама