Треньорът на княгиня Калина разкри как е постигнала мускулесто тяло


Треньорът на княгиня Калина разкри как е постигнала мускулесто тяло
Снимка: Instagram

Наскоро родните и чужди медии гръмнаха заради голямата физическа трансформация на княгиня Калина. Любимата дъщеря на Симеон Сакскобургготски се похвали с изключително мускулесто тяло, като някои я сравниха с културист. Нейният личен треньор Ричард Величков разкри повече за тренировъчния режим на 52-годишната княгиня.

"Виждал съм как княгиня Калина прави по 80 лицеви опори от веднъж", сподели пред "България Днес" фитнес инструкторът. "Може и да се набира 20 пъти без почивка. Всеки ден тя прави вкъщи по 100 лицеви опори и 300 коремни, преди да дойде при мен."

Още: Вижте княгиня Калина, преди да заприлича на културист (СНИМКИ)

Ричи сподели още: "Не трябва да съдим хората. Всеки има избор как да изглежда и трябва да уважаваме това. Калина изглежда много добре – здрава и изчистена. Хората не обичат да гледат себе си и често, когато някой направи нещо различно, те се пробват да го спрат".

Тайната за здравото тяло на княгинята не е само в редовните тренировки, тя спазва хранителен режим и приема хранителни добавки – протеини, аминокиселини, магнезий, но не използва никакви химии и силни добавки, твърди инструкторът.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама