Светлана избухна към мъжа си, нарече го измамник и сподели потресаващи неща за него (СНИМКА)


Светлана избухна към мъжа си, нарече го измамник и сподели потресаващи неща за него (СНИМКА)
Снимка: Facebook

Риалити форматите може да са в лятна отпуска, но профилът на плеймейтката Светлана Гущерова в Instagram се превърна в един от най-следените от потребителите, защото интригата в привидно примерното ѝ семейството може да бие по сюжет всяко предаване. 

Вижте още: Алекс Раева се сгоди (СНИМКИ)

Многодетната майка, която по-рано каза, че в петък ще разкрие истината за семейния си живот с Християн Гущеров, не успя да дочака последния работен ден и хвърли истинска бомба в социалните мрежи. На стори в Instagram Светлана определи съпруга си като измамник, който е завлякъл нея и децата им.

"Скъпи момичета, Искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит - никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви.

Искам да ви разкажа за моя собствен опит с такъв измамник и за последиците от това, че живях с него, както и за дълговете, които той натрупа.

Важно е да помните, че не всички мъже са такива. Но е от съществено значение да бъдете бдителни и да не се доверявате на сляпо. Слушайте интуицията си, общувайте открито и не се страхувайте да потърсите помощ, ако се окажете в подобна ситуация.

Вижте още: Джони Деп излиза с 28-годишен модел (СНИМКИ)

Вярвам, че споделянето на моята история може да ви помогне да вземете по-информирани решения и да се предпазите от подобни преживявания", написа Светлана, с което даде ясно да се разбере каква е цената на привидния лукс, в който демонстрираше, че живее семейството ѝ.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама