Светлана Гущерова ПРЕДИ пластичните си операции


Светлана Гущерова ПРЕДИ пластичните си операции
Снимка: Instagram Светлана Гущерова

Името на Светлана Гущерова нашумя отново след признанието, че със съпруга ѝ Християн Гущеров вече не са заедно. Двойката се ожени преди 5 години и имат четири деца. Светлана неведнъж през годините е казвала, че Християн е перфектният съпруг и баща и не може да иска повече в любовен план.

Вчера обаче тя започна да признава малко, по малко, че освен любовни драми, в семейството е имало лъжи и измами. Тя написа:

"Скъпи момичета, Искам да ви дам един съвет, основан на моя горчив опит - никога не се доверявайте сляпо на мъже, независимо от любовта, която демонстрират. За съжаление, някои мъже се възползват от доверието ви, за да ви измамят или ограбят. Те могат да ви изоставят без дрехи, храна, да ви вкарат в дългове към лихвари, без да се грижат за децата ви."

Светлана Гущерова е известна със своята промяна през годините - пластични корекции, козметични процедури и какво ли още не. Днес ви показваме как е изглеждала преди да започне да променя външия си вид. Сигурни сме, че никога не бихте я познали:

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама