6 години затвор грозят Терзиев за нападението над Гущерова (ВИДЕО)


6 години затвор грозят Терзиев за нападението над Гущерова (ВИДЕО)
Снимка: Instagram/Facebook

Кирил Терзиев получи обвинение за закана с убийство и лека телесна повреда над Светлана Гущерова. За деянието се предвиждат до 6 години лишаване от свобода. Наложена му е мярка подписка.

"Пресегнал се през стъклото, хванал я за бретона и я ударил в кората на вратата. След това казал: „Сега ще сляза и ще те убия", съобщиха от Софийската районна прокуратура.

Каква е причината за спора между тях

Съпругът на Светлана, Христиан Гущеров, показа документи, според които Терзиев му дължи хиляди левове, а не той на бившия спортист, както твърди той.

"По банка съм му дал сигурно между 150 и 200 хиляди лева. Върнал ми е към 40. Давал съм му и на ръка, през седмица. Той с какво се занимава? Има ли някакви доходи? Давал съм му пари и назад във времето, преди този договор за заем. Аз съм го издържал този човек. Започнаха да ми звънят много хора, които имат огромни финансови проблеми с него, придружени със заплахи. След като преустанових практиката с даването на пари, той започна рекет над мен, психически и физически тормоз. Рекетираше ме и за пари. Имам още много какво да разкажа - свързано с неговия маниер на рекетиране от мутренските времена на 90-те", обяви Гущеров пред ПИК.

Гущеров обясни, че познава Терзиев покрай жена си Светлана. "Откакто го познавам, аз съм му помагал. И му казах: "Кире, обичам те като брат! Наистина безкористно те обичам! Каква е тази омраза от твоя страна, наистина не мога да проумея?". Той стана от масата и каза, че няма да говори с нас. Тръгнах към него, той се обърна и ми удари шамар. Само го попитах "Ти осъзнаваш ли какво правиш, бе, човек?". Той се стресна – не знаел какво прави. Тогава ми открадна и телефона, с който работя", обясни още Христиан.

Какво разказа Светлана Гущерова

"Всичко се случи малко след 20 часа онзи ден. Със съпруга ми се прибирахме в кооперацията на булевард "България", в която живеем. Той слезе от колата, за да отиде до гаража да отвори и да можем да паркираме. В автомобила бяха и децата ми. Докато го чакахме - от страничен черен път, който не води никъде, се зададе една наша стара кола. Познах веднага шофьора. Зад волана бил Кирил Терзиев, от когото вече една година получавахме заплахи по телефона", заяви блондинката в ефира на "Здравей, България".

Научете ТУК какво още разказа тя.

Каква е версията на Кирил Терзиев

"Не съм докоснал дори Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил", каза олимпийският медалист Кирил Терзиев пред "България днес".

По думите на Терзиев той е приятел със Светлана от години. По-късно става близък с мъжа ѝ - бизнесмена Християн Гущеров.

"Дал съм им купища пари. Все обещават да ги върнат, но не го правят. Сещам се за поне още десет души, на които дължат", обясни той.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама