Светлана Гущерова реши да каже цялата истина за отношенията със съпруга си


Светлана Гущерова реши да каже цялата истина за отношенията със съпруга си
Снимка: Instagram

Горещото лято донесе истинска бурия в семейството на плеймейтката Светлана Гущерова. Многодетната майка, която беше еталон за перфектен живот, е доказателство за това, че никога не знаем какво се крие зад вратите на един дом. А феновете на блондинката имат един единствен въпрос - заедно или разделени са тя и съпругът й Християн? И той ще получи своя официален отговор от първо лице след броени часове.

Вижте още: Алекс Раева се сгоди (СНИМКИ)

"В петък ще кажа цялата истина в 12 часа. Изчакайте", бе коментарът на Светлана пред "България Днес" на въпрос дали наистина се развежда с Гущеров.

Припомняме ви, че преди по - малко от седмица плеймейтката изненадващо обяви, че се е разделила със съпруга си Християн Гущеров. Тя го направи на стори в Instagram, но малко след това изтри съобщението си, като не се знае каква е причината за решението ѝ.

Вижте още: Джони Деп излиза с 28-годишен модел (СНИМКИ)

Преди дни пък Гущеров отишъл до дома на съпругата си и тропал по вратата на дома й. Това накарало Светлана да се обади на тел. 112. Пристигнала полиция, но и двамата не подали жалби, така че до задържане не се е стигало. След това плеймейтката изтри всичките си снимки с Християн. А днес отново ги върна в профила си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама