Разделени: Мария Бакалова и Валери Григоров вече не са заедно


Разделени: Мария Бакалова и Валери Григоров вече не са заедно
Снимка: Maria Bakalova/Instagram

Последно време в публичното пространство се появиха слухове, че една от най-очарователните светски двойки у нас се е разделила, но истина ли е това? Професионалният каскадьор Валери Григоров и холивудската звезда Мария Бакалова се превърнаха в една от най-обсъжданите български двойки не само защото и двамата са красиви и талантлива, а и защото доскоро успяваха да поддържат връзката си от два различни континента.

Заедно ли са все още Мария Бакалова и Валери Григоров?

Напоследък се появи информация от вестник „Галерия“, че Бакалова и Григоров са прекъснали отношенията си. Точно заради младия смелчага 28-годишната Мария започна доста по-често да се прибира в България, но се оказва, че разстоянието все пак е предизвикателство за тях.

Мария Бакалова и Влери Григоров

Майката на Валери – олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева дори не веднъж е споделяла впечатленията си от Бакалова. Изявленията на Гроздева бяха предизвикани от обвиненията на феновете на младата актриса, че била лоша свекърва: „Чета, че съм била лоша свекърва. Не е вярно. Много си е добро момичето", споделя двукратната ни олимпийска шампионка.

Най-вероятната причина за раздялата си остава голямото разстояние между Америка и България. Невъзможността на младите гълъбчета да се виждат по-често поради работните си ангажименти и натовареното ежедневие е друга от възможните причини.

Вижте още: Валери Григоров каза истината за връзката си с Мария Бакалова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама