Пак се издъни: Хванаха Явор Бахаров да спи по бельо на пейка (ВИДЕО)


Пак се издъни: Хванаха Явор Бахаров да спи по бельо на пейка (ВИДЕО)
Снимка: Facebook

Явор Бахаров отново се провини, като този път актьорът беше забелязан да спи по бельо на пейка на бул. "Демокрация" в Бургас. Случаят е от събота сутринта, след постановка и парти за рождения му ден. Той навърши 39 години на 12 юли.

Какво се случило с него

Звездата от сериала "Съни бийч" пристигал в морския град, за да играе в постановката "Отчаяни съпрузи". Явно след нея е решил да отбележи и рождения си ден. Според информация на "Флагман" няколко таксиметрови шофьори са отказали да го качат в петък вечерта, защото изглеждал много пиян. Заради отказа той заспал на една от уличните пейки в центъра на морския град.

По-малкият брат на Захари Бахаров бил разпознат от случайни минувачи, които извикали линейка, тъй като се притеснили за него. След като се събудил, станало ясно, че просто е бил прекалил с чашката и отказал преглед. Сайтът Uniconbg.com публикува видео, изпратено от читател, на което се вижда как парамедици, извикани от минувачите, се опитват да окажат помощ на Явор.

Припомняме, че Явор няколко пъти имаше сериозни проблеми със закона заради алкохол, притежание на наркотици и шофиране под въздействието им. Наскоро пък дългогодишната му приятелка Рая Пеева го описа като "много чувствителен човек, домошар, добър човек, когото много обичам." Тя заяви, че дори е готова да има дете от него.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама