Оплюха Миглена Ангелова заради участието ѝ в клип на Галена, ето как се защити


Оплюха Миглена Ангелова заради участието ѝ в клип на Галена, ето как се защити
Снимка: Стоп кадър

Миглена Ангелова, емблематичната водеща на "Искрено и лично", е в ролята на психоложка в клипа към новата песен на Галена -  "Жалко". Нейното участие във видеото обаче предизвика противоречиви коментари, като много се изказаха недоброжелателно заради факта, че се снима в поп-фолк клип.

Как се защити Миглена Ангелова

"Само един нереализиран човек може да съди труда и успеха на другите хора, независимо дали те се занимават с поп-фолк музика, или с каквото и да е било друго. Колкото си по-неуспешен, толкова повече имаш какво да кажеш." Това заяви пред "България Днес" Ангелова.

Преди дни тя използва и Facebook, за да изкаже своята позиция относно скандала.

"За всички "интелектуалци", чиито "интелект" стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България - този пост е специално за вас!

Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала. От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители - всичко беше перфектно. Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене. По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове. Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците. Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна. Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло - признайте го, не боли!"

Самата Галена все още не е коментирала темата публично.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама