Няма да повярвате кой е най-следваният българин в Instagram (СНИМКИ)


Няма да повярвате кой е най-следваният българин в Instagram (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Ако си мислите, че най-добрият ни тенисист Григор Димитров e най-следваният българин в Instagram, грешите. Той има 1,1 млн. последователи в социалната мрежа, като певицата Емануела е с цели 1,6 млн. Лили Иванова например има 76,1 хил. последователи, Николета Лозанова 852 хил. последователи, а пък Азис 888 хил. последователи.

Макар че 42-годишната изпълнителка е една от най-популярните в поп-фолк жанра и още повече си вдигна рейтинга покрай участието си в Dancing Stars, ни се струва нереално тя да има толкова много последователи, приближавайки се към холивудските звезди.

Вижте още: Емануела с брутално изказване за партньора си в Dancing Stars

Как Емануела е успяла да достигне 1,6 млн. последователи

Специалисти по дигиталните услуги, цитирани от hotnews, дадоха експертното си мнение, което показва, че близо 50% от последователите ѝ са т.нар. ботове. Това се установява чрез програма, която отсява реалните от фалшивите профили, които следват дадена личност. Много лесно това се подразбира и от лайковете на снимките, които при Емануела са променлива величина. Публикациите на звездата отреди месец са с няколко хиляди харесвания, докато такива, които са публикувани преди седмица имат около 25 000. Ако последователите на певицата бяха над милион, то се очакваше тя да има публикации, които надхвърлят 100 000 лайка, нещо, което не се забелязва. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама