Мариана Попова оплю родното образование


Мариана Попова оплю родното образование
Снимка: Facebook Мариана Попова

Мариана Попова за пореден път използва социалните мрежи, за да изкаже своето недоволство. Този път 46-годишната певица написа гневен коментар във Facebook за българското образование, повлияна от дъщеря ѝ Мария Магдалена, която сега е в осми клас. Тя е недоволна от тежката, според нея, учебна програма, която "смазва детето ѝ от умора".

Ето какво е мнението на Попова за родното образование

"Имам въпроси към Министерство на образованието ако изобщо още функционира.

Когато аз бях ученичка имахме максимум 6 учебни часа и ако случайно не стигаха за програмата , с молба изискваха 7ми час.

Първият ми въпрос е кой ей така позволи днес децата да имат 8ми, че в някои места и 9ти час? За протокола отбелязвам , че детето ми е смазано от умора?

Защо млада учителка пристига за преподавател по математика и споделя с децата, че този материал , тя го е учила в 1ви курс в университета?

Защо учат до 30ти юни при положение, че отдавна са приключили с материала и последната част от юни е агония и за деца и за учители?

Защо за бога 12ти клас съществува? Ние като учихме до 11ти, не станахме ли хора?

Защо се чудите на слабите резултати на децата и гръмко ги съобщават дори в новините?

Вие не заразявате децата с любов към училището а ги отвръщавате! Аз , като родител също съм отвратена! Тези деца бедстват от умора, материал и продължителност на учебна програма! Очаквате резултати?! Имате ги!

За протокола, Мария е почти отличник, но само тя си знае какво и коства!

Децата ни и учителите им бедстват от глупостта на някого?

Кои сте вие?

Училището ви е стрес , който започва още с глупавите ви изпити в 4ти клас и ескалира с матурите в 7ми за да влязат в " елитни гимназии", които са същите като другите гимназии а децата СТРАДАТ! СТРАДАТ ИСТИНСКИ!

Журналистите се занимават само с политици!"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Не избирай този, когото светът смята за красив. Избери този, който прави света ти красив.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама