Какъв е късметът ви в живота според зодията


Какъв е късметът ви в живота според зодията
Снимка: iStock

Много хора разчитат на добрия си късмет, докато други се определят като "каръци". Разбира се, винаги сме вярвали, че положителното мислене играе голяма роля в живота на всеки, но е факт, че някои зодии са по-облагодетелствани от други,  що се отнася до щастливото стечение на обстоятелствата.

Овен

От всичко на света най-много ще се радвате на амбицията си. Не се колебайте и бъдете решителни. Съдбата обича смелите, а вие определено имате късмет в постигането на цели!

Телец

Животът ви е простичко щастие. И да знаете, щастието за всеки е различно, но това, което най-много желаете, то ще се сбъдне. Няма да стане без борба и мъничко игра, но вие знаете как да се справите и всичко ще се нареди, точно както си го представяте.

ТЕЗИ ЗОДИИ ЩЕ ИМАТ НАЙ-МНОГО КЪСМЕТ ПРЕЗ СЕПТЕМВРИ

Близнаци

Работата ще е вашата стихия през целия ви живот. Не мислете, че става толкова трудно и е невъзможно. Когато Съдбата ви нарочи да сте късметлии... значи просто сте си такива!

Рак

Ще се влюбите и има да се чудите откъде ви е дошло. Но най-хубавото от цялата стихия е, че не е нищо друго, а истинска любов. Макар и с много пот на чело, в живота си късметът ще ви помага да изградите стабилно семейство и уютен дом.

Лъв

Какво по-голямо щастие от това да имате деца и те да са смисълът на живота ви? Късметът ви е отредил страхотни наследници, в които ще виждате себе си. А всички знаем, че освен децата си, Лъвовете най-много обичат себе си.

Дева

Късметът ви е в малките, но безкрайно важни неща. Не очаквайте печалба от лотария или голямо наследство, но пък през живота си все ще минавате "между капките" за истински сериозните неща.

Везни

През целия ви живот ви преследват пари. Но парите може да изчезнат като дим, ако не внимавате.  

Скорпион

Здравето е най-голямата награда. Вярвайте и не се чудете, че и в много други неща ви върви. 

Стрелец

Късметът в живота ви е възможността за нови преживявания. Винаги ще ви преследват страхотни оферти за къмпинг, билети за концерти на изгодни цени, чуждестранни приятели, които ви канят на гости...

ЗОДИИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА РЕШАТ ВСЕКИ ПРОБЛЕМ

Козирог

Вие сте от хората, които Съдбата не е надарила с много късмет, но за сметка на това със завидна доза инат. Това, което не се получава с лекота, ще постигате с твърда ръка!

Водолей

Водолеите имат огромен късмет да живеят живота си в облаците. Те понякога сякаш минават транзит през дните си, а бедите ги подминават.

Риби

Изобилие от нови връзки и запознанства. Имате късмет да срещате нови хора в правилните моменти от живота си. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

Животът не се мери с броя вдишвания,а с моментите които спират дъха ни!

Джордж Карлин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама