Ето каква е истинската Шайло - дъщерята на Джоли и Пит (ВИДЕО)


Ето каква е истинската Шайло - дъщерята на Джоли и Пит (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

Хореографът на Шайло Джоли-Пит говори за работата с талантливата дъщеря на Анджелина Джоли и Брад Пит, след като на 27 май тийнейджърката навърши 18 години.

Шайло, или "Ши" както я наричат нейните приятели и семейство, за първи път удиви света с танцовите си умения през 2021 г., когато видео на нейно изпълнение стана популярно.

Сега три години по-късно нейният хореограф, Кийлън Картър, разкри ексклузивен поглед към живота ѝ в танцовото студио.

Въпреки че има известни родители, Кийлън каза пред DailyMail.com, че Шайло е решена да постигне целите си, без да разчита на популярността им.

Вижте още: Шайло Джоли-Пит отново прикова погледите с новата си прическа (СНИМКИ)

Каква е истинската Шайло

"Шайло е изключително талантлива танцьорка, демонстрираща всеотдайност и упорит труд. Тя е искрен и прям човек, който никога не използва статуса си на знаменитост в своя полза."

"Ши не разчита на известното си име, за да постигне целите си. Честно казано, в началото дори не знаех коя е тя и не мисля, че това има значение, особено в танцовото студио. Разбирам, че може да е трудно да я видите извън статута ѝ на знаменитост, но ви призовавам да положите усилия за нея. Повярвайте ми, заслужава си."

Кийлън каза, че неговите скорошни видеоклипове с участието на Шайло "са направени по същия начин, по който публикувам всеки танцьор, който идва на моите класове и за когото вярвам, че заслужава да бъде представен".

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама